Skip to main content

Servatur Green Beach hotell, Gran Canaria

Bytt ut snø, is og kulde med 4 ukers langtidsferie, med reiseleder, på Gran Canaria. 13 januar-10 februar. 

Vi bor i romslige leiligheter med et soverom på hotell Servatur Green Beach i Patalavaca like ved Arguineguin. I Patalavaca er det en ca. 150 meter lang sandstrand og det er en kort spasertur til den flotte Anfi stranden.

Hotellet ligger vakker til ved havet, med gangavstand til Anfi Del Mar stranden og Arguineguin. Leilighetene har balkong med delvis havutsikt. 

Kyststripen har såkalt mikroklima, med tørt og varmt vær, spesielt gunstig for gjester med revmatisme, allergi, psoriasis og lungesykdommer. Her er det mange muligheter for aktiviteter, fotturer, båtturer, oppdage øya på egenhånd eller bli med på en av våre utflukter. 

Vår reiseleder arrangerer velkomstmøte, utflukter, felles middager og sosiale sammenkomster. 

Bo

Vi skal bo på Servatur Green Beach Hotel.
2-roms leiligheter, 38 kvm, med kjøkkenfasiliteter og balkong. Hotellet har et fint bassengområde med utsikt over havet, samt en herlig takterrasse med behagelige solsenger. • Basseng 125 m² • Barnebasseng 9 m² (50 cm dypt) • Boblebad på takterrassen • Solsenger / parasoller ved bassenget og på takterrassen • Badehåndklær mot betaling og depositum Voksenbassenget er oppvarmet i perioden november–mars til ca. 25 grader, kan variere avhengig av lufttemperaturen. 

Helse

Hotellet ligger  i gangavstand fra Valle Marina. Slik at de som ønsker det, kan gjennomføre bassengtrening og fysioterapi der. 

I tillegg til det helsebringende klimaet, tilbyr Valle Marina to svømmebasseng der det ene er oppvarmet, samt plaskedam for de minste. På senteret finnes helsesenter med treningsstudio og tilbud om fysikalsk behandling fra norske/skandinaviske terapeuter. Du kan både få et individuelt tilrettelagt treningsprogram, og du kan delta i gruppebehandling i varmtvannsbassenget. Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge.

Alle som ønsker fysikalsk behandling, trening eller varmtvannsbasseng må bestille dette før avreise. Kontakt Valle Marinas fysioterapiavdeling på fysioterapi@vallemarina.es eller telefon +34 638 815 532.

Transport

Vi flyr direkte med  Norwegian fra Oslo lufthavn til Las Palmas flyplass på Gran Canaria. Flytiden er mellom fem og seks timer, og etter ankomst er det bare en halv time med bil/buss til Servatur Green Beach hotell. Transfer er inkludert i våre priser.

Helsereiser arrangerer assistanse både på flyplassene i Norge og i Las Palmas. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling. 

Kart