Skip to main content

Langtidsferie i Calpe på 1. klasse!

Bestill langtidsferie til våre gjesters favoitt hotell  høst/vinter 2024/2025 og få kr 500 i bestill tidlige rabatt per person

Aldri før har vi fått så mange godord og positive tilbakemeldinger om et reisemål. Våre gjester stortrives både i byen og på vårt flotte hotell Suitopia med leilighetssuiter i luksusklassen. Hvem vil vel si nei takk til en generøs og solrik balkong, panorama havutsikt og sentral beliggenhet?

Calpe er en vakker kystby kjent for gyllende sandstrender, lange og flotte strandpromenader, et levende bymiljø som speiler pulsen på spansk hverdagsliv, og en fasinerende historie. Vi må heller ikke glemme å nevne den majestetiske klippen i havet som er byens storslåtte landemerke. Ønsker du deg til topps, er det bare å ta bena fatt. Den siste biten er ganske så strabasiøs, men belønningen er en uforglemmelig utsikt. I havnen, ved klippen finner du noen av de beste sjømat restaurantene med utsikt over middelhavet. Calpe ligger vel en times kjøretur nordover langs Costa Blanca-kysten fra Alicante. I nærheten finner vi kjente og kjære steder som Albir og Altea. Våre norske reiseledere: Øivor Kristin Håland og SIssel Ryeng, tilbyr et utvalg av utflukter og tips og råd for de som ønsker å farte rundt på egenhånd. 

Prisene gjelder fra Oslo, Bergen, Haugesund, Stavanger, Trondheim, Torp og Ålesund, eller andre byer, mot tillegg, med tilslutning via Oslo. Du kan bli så lenge du vil, ved å legge til ekstra uker. Eller reis en to eller tre uker? Valget er ditt!

Vi har satt opp to populære avganger - oktober og februar - for bestilling på nettsiden. For de som ønsker å reise i andre perioder er det bare å ta kontakt med oss. 

Priser gyldige for reise 12 oktober 2024-31 mai 2025

Priser per person   4 uker   

ekstra uke     Tillegg pp.per natt okt og mai

Suitopa 2-11 etasje To som deler                                    18 950 3 200                    150
Suitopa 2-11 etasje leilighet alene 30 850 6 200                    320
Suitopia 12-29 etg. Havsutsikt To som deler 21 650 3 850                    160
Suitopia 12-29 etg. Havsutsikt leilighet alene 35 550 7 350                     340
     


TIllegg for reise jul, nyttår og påske. 

Prisene inkluderer: Flyreise, 1 kolli bagasje og håndbagasje, transfer Alicante flyplass - Hotel Suitopia T/R. 1 gratis inngang per uke (mandag-torsdag) til hotellets Thalasso Spa for gjester som bor 4 uker eller lengre. Helsereisers reiselederservice. 

Prisene inkluderer ikke: Renhold av leiligheten i løpet av oppholdet. Dette kan bestilles i resepsjonen, og koster cirka EUR 50 per gang. Rene håndklær og sengetøy leveres leiligheten 1 x ukentlig. 

 

Aktiviteter

Vår reiseleder, Øivor Kristin Håland, arrangerer utflukter både til nærliggende byer og til andre severdigheter. I tillegg vil det også komme invitasjoner til sosiale tilstelninger som fellesmiddager, underholdningskvelder og lignende. 

På egen hånd er det masse å foreta seg. Er du glad i å mosjonere, er fotturen opp til toppen av Calpes klippe (Penyal D'Ifach) noe du absolutt må få med deg. Den siste biten kan være ganske så strabasiøs, men belønningen er en storslått panoramautsikt. Ellers er det flotte turmuligheter, både langs havet og i åsene og fjellene rundt. Du kan enten ta bena fatt, eller leie deg en sykkel. Benytt deg gjerne også av trimstudioet der du bor, og selvfølgelig bassenget i hotellets Spa.

Har du sterk utferdstrang, kan du reise med buss til for eksempel vakre Valencia. Eller kanskje du heller vil med båt til Ibiza? Og derfra er det jo ikke langt til Mallorca...

Beliggenhet

Calpe (Calp på valenciansk) ligger på Costa Blanca-kysten i Spania mellom byene Alicante og Valencia. På vei fra flyplassen i Alicante kjører vi forbi kjente steder som Benidorm, Albir og Altea. Fra sistnevnte by er det bare et kvarters biltur til Calpe. Vårt hotell ligger i sentrum nær havet og strandpromenaden.

Helse

Fysiakos som mange kjenner fra Albir, er vår samarbeidspartner for trening og fysioterapi på Costa Blanca. På Hotel Suitopia tilbyr de, i visse perioder, fysioterapi og trening – kun for våre gjester.

Alle deres terapeuter snakker godt norsk og er HELFO godkjente.

Behandling må forhåndsbestilles direkte til Fysiakos så fort som mulig etter at reisen er bestilt. Ta kontakt på telefon (+34 966 86 56 86) eller via e-post (info.fysiakos@gmail.com). Husk å gi beskjed om hvor lenge dere blir værende i Calpe og at dere reiser med Helsereiser. 

 

Mat & drikke

Opphold på Suitopia er basert på selvhushold. Flotte supermarkeder med stort utvalg finnes rett utenfor døren.

Stort utvalg av kafeer og restauranter i sentrum og langs strandpromenaden. Calpe er særlig kjent for sine fine fiskerestauranter. Du kan nyte alt fra fantastisk tilberedt gourmetmat til enklere og rimeligere retter.

Transport

Vi flyr direkte med SAS og Norwegian fra mange norske byer til flyplassen i Alicante. Dersom det ikke er direktefly fra din nærmeste flyplass, hjelper vi til med tilslutningsfly (flytillegg vil tilkomme). Vi tar forbehold om prisøkning dersom du velger en flyavgang der de rimeligste billettene allerede er utsolgt.

Vi ordner med assistanse på flyplassene om nødvendig. Si fra ved bestilling

Fra flyplassen i Alicante er det vel en times biltur til Calpe. I prisene er transfer med flybuss inkludert. Denne vil ha stopp underveis som fører til lengre kjøretid. Flybussen egner seg ikke for deg som er avhengig av rullestol. Mot pristillegg arrangerer vi i stedet privat transfer som går direkte til hotellet ditt i Calpe. Også andre som ønsker en smidig og rask transfer, kan oppgradere til privat transfer. Pristillegget er kr 980 per vei (totalpris, maks tre personer)

Flybussen gjelder kun for flyavganger mellom kl 08:00 og 21:30. Ved tidligere eller senere ankomster/avganger, kan vi kun tilby privat transfer (se pristillegg ovenfor).

Kart

Avganger & priser

AvreiseAvreisestedHotellReiselengdeLedige plasser pris
12/10OsloSuitopia4 ukerMer enn 820 650,-Book
8/2OsloSuitopia4 ukerMer enn 818 450,-Book

Hotell

Gran Hotel Sol y Mar
Gran Hotel Sol y Mar
GRAN HOTEL SOL Y MAR Delikat hotell for voksne over 16 år. Calpes beste beliggenhet i sentrum nede ved havet. Elegant hotell med beach club, spa, fitness, gourmetrestaurant og sportsbar. Delikate og s...
Gran Hotel Sol y Mar, leiligheter
Gran Hotel Sol y Mar, leiligheter
I forhold til Suitopia bor du her i en mer «vanlig» leilighet med alt fra ett til tre soverom. Også disse er av høy standard; pene og komfortable. Leilighetene er velutstyrte med både oppv...
Suitopia
Suitopia
Flott hotell med mange fasiliteter. Utmerket beliggenhet med kort vei til både hav og butikker, kafeer og restauranter. Høyreist bygg på hele 30 etasjer, der de 19 øverste etasjene har fantastisk utsi...