Skip to main content

Om oss

Behandlingsreiser til utlandet i over 25 år!
Helsereiser A/S skreddersyr og tilrettelegger ferie- og behandlingsreiser til mange vakre og flotte reisemål rundt omkring i verden. Vi håndplukker hotell- og ferieanlegg som er særlig godt egnet for gjester med gangbesvær, eller som har andre helseutfordringer. 

Helsereiser har arrangert reiser for nordmenn i over 30 år. Vi eies av de store pasientorganisasjonene Norsk Revmatikerforbund (NRF), Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF), Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) og Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO).

Reisen må du betale selv, men er du medlem av Norsk Revmatikerforbund kan du søke forbundets solidaritetsfond om stønad til reisen. For reiser til et EU/EØS-land kan du søke Helfo om stønad til refusjon av behandlinger. Det forutsettes da at slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge. Les mer på Helfos nettsider samt våre tips og råd.

Vi er også et fullservice reisebyrå med fokus på forretningsreiser, både innenlands og utenlands. Helsereiser er medlem av den norske reisebyråkjeden Travelnet.

Helsereiser er opptatt av forbrukertrygghet. Her kan du lese vår personvernerklæring og våre Vilkår for pakkereiser