Skip to main content

Arguineguin Valle Marina

Valle Marina liggger ovenfor Anfi del Mar stranden, noen kilometer fra den ”norske” byen Arguineguin. Valle Marina eies av Norges Astma- og Allergiforbund. Her bor du trygt og fredfullt i romslig leilighet i vakre og tropiske omgivelser. På Valle Marina kan du nyte en dukkert i oppvarmet basseng, og også få fysikalsk behandling og trene i varmtvannsbasseng (drøye 30 grader), hvis du har behov for å myke opp stive muskler. 

Vi kan tilby flyreise fra flere byer i Norge, eventuelt direkte eller med mellomlanding underveis. Vi finner hele tiden den beste løsning fra der hvor du bor. Vel ankommet Gran Canaria, står bil/buss og venter på deg, og frakter deg helt frem.

Du planlegger dagene helt selv, kanskje du har lyst til å utforske øya; gå fotturer eller ta deg rundt med bil eller buss, eller kanskje du bare ønsker å slappe av, være turist og nyte den varme solen og det flotte klimaet. Uansett hva du velger - du har mye å glede deg til

Knallpriser i September! Bo i 7 netter betal for 6 netter. Altså en natt gratis per uke,  og prisene er redusert i hele september. 

Kampanjepriser    1-30.9    
Priser per person 1 uke 2 uker Ekstra uke  
2 deler leilighet 11 750   9 250 16 950  11 950 2 550  
3 deler leilighet    9 950   8 550 13 850  10 800 1 950  
4 deler leilighet   9 350   8 190 12 450    9 975 1 650  
1 leilighet alene 15 250  11 340 23 950  16 500 4 350

 

 

 

Priser per person   1.10-31.12 2023    
  1 uke 2 uker Ekstra uke  
2 deler leilighet 11 750 16 950 5 450  
3 deler leilighet    9 950 13 850 3 780  
4 deler leilighet   9 350 12 450 3 050  
1 leilighet alene 15 250 23 950 8 975

 

Prisene er per person, og basert på de rimeligste flybillettene. Tillegg kan forekomme dersom disse er utsolgt. Prisenen inkluderer: Flyreise, 1 kolli bagasje 1 håndbagasje. Transfer direkte fra Las Palmas Flyplass-Valle Marina t/r, opphold i leilighet med to soverom. Rengjøring  5 x ukentlig. 

Prisene inkluderer flyreise fra Oslo med tilslutning fra andre byer frem til 1.11. I vinter inkluderer prisene flyreise fra Oslo, Bergen, Stavanger, Torp og Trondheim. 

Klikk nedenfor for en videosnutt fra Valle Marina! 

 

 

Beliggenhet

Valle Marina ligger lunt og rolig til ca fem minutters kjøretur fra den “norske” byen Arguineguin på sydspissen av Gran Canaria. Flotte turmuligheter både for deg som liker å gå i fjellterreng og for deg som vil se sjø og strand. Gangavstand til ferieanlegget Anfi del Mar der det finnes flott oppbygget strand. Det er kun et kvarters bil eller busstur til den vakre fiskerlandsbyen Puerto de Mogan, og med den nye motorveien tar det heller ikke lang tid til kjente feriesteder som Playa del Ingles og San Agustin, eller til den flotte hovedstaden Las Palmas.

Helse

I tillegg til det helsebringende klimaet, tilbyr Valle Marina to svømmebasseng der det ene er oppvarmet, samt plaskedam for de minste. På senteret finnes helsesenter med treningsstudio og tilbud om fysikalsk behandling fra norske/skandinaviske terapeuter. Du kan både få et individuelt tilrettelagt treningsprogram, og du kan delta i gruppebehandling i varmtvannsbassenget. Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge.

Alle som ønsker fysikalsk behandling, trening eller varmtvannsbasseng må bestille dette før avreise. Kontakt Valle Marinas fysioterapiavdeling på fysioterapi@vallemarina.es eller telefon +34 638 815 532.

Mat & drikke

Leilighetene har egen kjøkkenkrok med elektriske kokeplater, kjøleskap og oppvaskmaskin, så du kan fint tilberede mat her. Det er en liten nærbutikk på senteret, og større supermarkeder finner du i Arguineguin. Valle Marina har egen snackbar og restaurant som blant annet tilbyr allergivennlig mat.

I Arguineguin finnes det mange hyggelige restauranter og caféer som er åpne både på dag- og kveldstid. Her kan du spise smakfulle retter fra spansk- og internasjonalt kjøkken, eller kanskje du bare vil nyte en is eller en kaffe på en av fortauscaféene? Valget er ditt, mulighetene er mange.

Transport

Vi flyr med SAS og Norwegian fra Oslo til Las Palmas flyplass på Gran Canaria. Flytiden er mellom fem og seks timer, og etter ankomst er det bare en halv time med bil/buss til Valle Marina. Transfer er inkludert i våre priser.

Vi er også behjelpelig med direktefly fra andre byer i Norge, eller med tilslutningsfly til Gardermoen (pristillegg kan tilkomme). Helsereiser arrangerer assistanse både på flyplassene i Norge og i Las Palmas. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling. Så langt det lar seg gjøre kan du få hjelp med bæring av bagasje til leiligheten din på senteret.

Aktiviteter

Fantastiske turmuligheter i nærområdet. Mange legger veien opp til det store korset, som er et velkjent landemerke, og videre på turstier i åsene og fjellene bak Valle Marina og innover i dalen. Stiene er lette å finne. For den som ønsker større utfordringer, er det mulighet for lengre fjellturer arrangert av Den Norske Klubben i Arguineguín. Det er også nydelige promenadeveier langs sjøen for den som foretrekker det, med serveringssteder underveis.

Vi anbefaler også et besøk i sjømansskirken i Arguineguin, og gå heller ikke glipp av det store markedet som finner sted i byen hver tirsdag.

Det frister kanskje noen også å reise inn til øyas hovedstad Las Palmas for sightseeing og shopping. Det går lokalbusser både hit og til de mange kjente turiststedene på øya. Lei gjerne også en bil et par dager; Bakenfor turistområdene er det mange små og pittoreske landsbyer å utforske, og særlig nord på øya er det grønt og frodig der smale veier snor seg i et vilt og vakkert landskap.

Kart