Skip to main content

Vistamar

Ved enden av den vakre strand promenaden i Villajoyosa kan du bo komfortabelt på Hotel Vistamar eller leilighetene La Punta og Punta Colores. Her bor du nesten helt nede ved havet i en hyggelig kystby med ekte spansk atmosfære. Gamlebyen er kjent for sine flotte og fargerike fasader. Historien sier at de ble farget slik for at fiskerne skulle kunne se hjem når de var på havet. Mange nordmenn kjenner Villajoyosa etter opphold på Solgården som ligger på oversiden av byen. Det er kort vei både til storbyen Alicante, til sjømannskirken og til den "norske" byen Albir. Her er flott og lang strandpromenade som passer ypperlig for deg som vil bevege deg uten for mange bakker.

Vistamar var tidligere Trondheim kommunes behandlingshotell på Costa Blanca.  I 2021 gjenoppstod hotellet i ny og praktfull drakt med svært fornøyde gjester. Ikke så rart når det er nyoppussede og flotte dobbeltrom tilpasset funksjonshemmede, lekkert innendørs spa og oppvarmet treningsbasseng. Trygt og godt under ledelse av Pablo Sbertoli som mange kjenner fra Solgården der han var direktør i mange år. På hotellet snakker flere norsk og de HELFO-godkjente fysioterapeutene hjelper deg med papirer slik at du får refusjon for dine behandlinger. NB Fysioterapi må bestilles i god tid før avreise. 

Vi gjør det så fleksibelt som mulig, slik at du kan reise når du vil, og bli så lenge du vil (minimum 2 uker). Prisene varierer så kontakt oss for et pristilbud. Vi kan tilby flyreise fra flere byer i Norge, eventuelt direkte eller med mellomlanding underveis. Vi finner hele tiden den beste løsning fra der hvor du bor. Vel ankommet flyplassen i Alicante, står buss eller bil og venter på deg, og frakter deg helt frem til hotellet.

Legg reisen din til Villajoyosa! Her kan du nyte deilig sjøluft og varm sol, og her kan du promenere i fargerike gater eller på gyllen strand og ikke minst, her kan du virkelig hygge deg i en trivelig by med alt av servicetilbud rett utenfor døra!

Noe byggestøy kan påregnes hverdager kl. 0800-18.00 fra nabo-bygget,

Helse

Helseavdelingen finner du på Vistamar. Her tilbys fysioterapi og annen behandling som aromaterapi, skjønnhetspleie, manikyr/pedikyr m.m. Behandlingene betales lokalt, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge. Fysioterapeutene hjelper deg med de nødvendige papirer. Behandling må forhåndsbestilles direkte til Fysiakos så fort som mulig etter at reisen er bestilt. Ta kontakt på telefon (+34 966 86 56 86) eller via e-post (info.fysiakos@gmail.com). Husk å gi beskjed om hvor lenge dere blir værende i Villajoysa og at dere reiser med Helsereiser.

Nytt og fint treningsstudio hvor du kan få din personlig trener. Oppvarmet innendørs basseng.

 

Bo

Lyse og delikate dobbeltrom tilrettelagt for funksjonshemmede. De romslige rommene har klimaanlegg og er godt utstyrt, blant annet med elektriske hevesenger i mange av rommene, komfortable madrasser på 90x200cm, skrivebord, smart-TV, minibar, safe, tilrettelagt bad med gulvvarme, komplette garderober, vannkoker osv.

Vistamar har døgnåpen resepsjon med flerspråklig personale, restaurant, kafeteriabar, romslige solterrasser og utendørs bassenger i tillegg det oppvarmede innendørsbassenget.

Transport

Vi flyr direkte med SAS eller Norwegian fra mange norske byer til flyplassen i Alicante. Dersom det ikke er direktefly fra din nærmeste flyplass, hjelper vi til med tilslutningsfly (flytillegg vil tilkomme). Vi tar forbehold om prisøkning dersom du velger en flyavgang der de rimeligste billettene allerede er utsolgt. Fra flyplassen i Alicante er det ca en halv times biltur til Villajoyosa.

Vi ordner med assistanse på flyplassene om nødvendig. Si fra ved bestilling.

Mat & drikke

Frokost er inkludert i våre priser når du bor på Vistamar.  Hotellet har også bar / kaffebar med variable åpningstider. 

Det er mange hyggelige og gode restauranter og cafeer i gangavstand. Villajoyosa er en fiskerlandsby med et godt utvalg av fiskerestauranter. I byen kan du selvfølgelig også få nydelige kjøttretter, både fra spansk og internasjonalt kjøkken.

Kart