Mar y Sol | Tenerife

Eksteriørbilde fra Mar y Sol Bassengbehandling på Mar y Sol Bevegelsehemmet på vei ut i bassenget på Mar y Sol Eksteriørbilde av leiligheter på Mar y Sol Interiørt av leilighet på Mar y Sol Bad i leilighet på Mar y Sol Stranden i Los Cristianos Rullestol på stranden i Los Cristianos Kvinne ligger på massasjebord og får behandling Kvinne i terapibad på Mar y Sol
This is an example of a HTML caption with a link.

Komplett feriesenter for bevegelseshemmede på Kanariøyene!

Vi lover at du vil trives på populære Mar y Sol i Los Cristianos på Tenerife. Du kan både slappe av og kose deg i flott leilighet, og du kan ta del i de mange tilbud og aktiviteter som senteret byr på. Alt er meget godt tilrettelagt for deg som sitter i rullestol, eller har vondt for å gå. Ingen trapper og hindringer.

På Mar y Sol finner du et moderne terapisenter med mange behandlingsformer, og midt i komplekset ligger “juvelen”, et praktfullt område med tre bassenger, restaurant og bar. Et opphold her gir deg både bedre helse og flotte minner. Du er velkommen!

Nå kan du sikre deg plass uten å binde deg!
Vi har lempet på våre vilkår slik at vi kan holde av en tur til deg uten at du betaler depositum ved bestilling! Skulle situasjonen med smitte fortsatt være uavklart når det nærmer seg avreise, vil det være gratis å avbestille! Dermed har du ikke lenger noen risiko for å tape penger på å gjøre en foreløpig reservasjon for en tur for eksempel til vinteren eller til neste vår. Vilkårene gjelder for NYE bestillinger med reise i 2021. For andre reiser og for andre grunner enn smitterisiko, gjelder vanlige avbestillingsregler.

Program og priser Mar y Sol
Helse:

Tre bassenger (to store og ett lite terapibasseng). Det ene er oppvarmet til ca 32 grader og har massajeapparater (vannstråler) for skuldre og nakke og flere jacuzzier. De store bassengene er utsyrt med lift, gelendere og trapper.

Eget terapisenter med mange behandlingsformer, blant annet fysioterapi, massasje, akupunktur, kinesologi, vanngymnastikk, osteopathy, soneterapi og mange flere. Fitnessclub.

Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge.

Egen idrettshall tilpasset funksjonshemmede i komplekset med mulighet for mange sportsaktiviteter. Også uteområdene er perfekt for fysiske aktiviteter som vannpolo, bowling, gymnastikk for rullestolbrukere osv. Senteret har eget team med aktivitetsledere og fysioterapeuter som skreddersyr program.

Mar y Sol tilbyr mange hjelpemidler for funksjonshemmede, og i nabobygget drives egen hjelpemiddelsentral (Lero) som leier ut utstyr som rullestoler, scootere, senger, stoler osv. Se gjerne Leros egen hjemmeside (åpnes i eget vindu).

To damer trener med manualer
Bo:

Mar y Sol tilbyr leiligheter av god standard og i to størrelser; ett-roms studioleiligheter og toroms leilighter med separat soverom.

Standard Studioleiligheter består av oppholdsrom og soverom i ett, og med et lite tekjøkken. Separat bad/toalett. Leiligheten er utstyrt med sovesofa med to soveplasser, kaffebord med armstoler, spisebord, stoler, en kommode med TV (fjernkontroll leies i resepsjonen) og et stort garderobeskap med safe (nøkkel leies i resepsjonen). Det er bred dør inn til badeværelse hvor det er plass til en rullestol. Noen badeværelser har et forhøyet toalett som i øvrig er utrustet med armlener.

Standard studioleilighet på Mar y Sol

Standard toromsleiligheter består av stue/oppholdsrom med kjøkkenkrok, separat soveværelse og bad/toalett. Stuen er utrustet med det samme innbo som studioleilighetene, det er bare mer plass over alt og kjøleskapet er større. Soveværelset har en dobbeltseng som består av to stk. 50 cm høye separate og løse senger. Dessuten er det to nattbord, en kommode, en stor garderobe med safe og to stoler. Det er god plass til ekstra utstyr som lift eller en elektrisk seng. Badeværelset er igjen utrustet som i studioleilighetene, men det er større og det er god plass over alt. Det er i alt fire sengeplasser i hver leilighet.

Standard leilighet på Mar y Sol

Mary Sol har også noen få leiligheter av en noe bedre standard. Disse kan du lese mer om på anleggets egen hjemmeside (åpnes i eget vindu).

Beliggenhet:

Mar y Sol ligger i Los Cristianos sydvest på Tenerife. Byen var opprinnelig en liten fiskerlandsby, og det var hit de første skandinavene kom på sydenferie på slutten av 1960-tallet. I dag er Los Cristianos en pulserende turistby med godt tilbud av restauranter, barer, butikker osv. Flott bystrand.

Mar y Sol finner du litt tilbaketrukket fra sentrum, ca 400 meter fra den åtte kilometer lange strandpromenaden som strekker seg fra Los Cristianos, langs Playa de las Americas og videre vestover. Det er enkelt å ta seg ned til promenaden og til sentrum, men hjemover går det litt oppover. Taxi er rimelig og lett å få tak i.

Transport:

Vi flyr med SAS og Norwegian fra flere byer i Norge til den sydlige flyplassen på Tenerife. Flytiden fra Oslo er i underkant av seks timer (noe mer fra flyplasser lenger nord i Norge). Etter ankomst er det kort vei (ca 20 minutter med bil) til Mar y Sol. Helsereiser arrangerer assistanse både på flyplassen i Norge og på Tenerife. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling. Du kan også få hjelp med bæring av bagasje ved ankomst til Tenerife og på vårt bosted Mar y Sol. Transferen fra flyplassen og til hotellet foregår i biler beregnet for rullestolbrukere.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

I våre priser er halvpensjon inkludert (frokost- og middagsbuffet). Mot et tillegg kan du bestille helpensjon. Måltidene serveres i hotellets restaurant. Du kan også tilberede måltider i leiligheten, og det er supermarked i nærheten. I Los Cristianos finnes det mange hyggelige restauranter og caféer som er åpne både på dag- og kveldstid. Her kan du spise smakfulle retter fra spansk- og internasjonalt kjøkken.

Gjester spiser i restauranten på Mar y Sol
Aktiviteter:

På Mar y Sol tilbys det mange aktiviteter som passer for folk i alle aldre både med og uten funksjonshemming. Tenerife byr også på mange spennende reisemål og utflukter. Her finner vi blant annet Spanias høyeste fjell Teide som rager hele 3717 meter over havet. Det arrangeres utflukter du kan melde deg på, eller du kan ta deg rundt øya på egen hånd i leiebil. Benytt anledningen til å se en fantastisk spennende øy.

Spanias høyeste fjell Teide
Annet:

Mar y Sol er spesielt tilrettelagt for bevegelseshemmede, og mange av senterets gjester er rullestolbrukere. Gjestene kommer fra hele Europa, og det er som oftest ikke mange nordmenn på senteret. Personalet snakker hovedsakelig engelsk og tysk i tillegg til spansk.

Mar y Sol er røykfritt, men det er likevel tillatt å røyke på noen få steder. Det er tillatt å røyke i leiligheter i hotellets eldre del. Det er ikke tillatt på balkongene/terassene.

Mar y Sol er et perfekt feriested. Ta gjerne en titt på anleggets egen hjemmeside (åpnes i eget vindu).

Yngre mann i rullestol
Til toppen

Program og priser

Du kan reise hele året, og du bestemmer selv hvor lenge oppholdet skal vare. Noen velger å bli en til to uker, mens andre ønsker å være på Mar y Sol i flere måneder. Prisene vil variere fra periode til periode, og avhenger av hvor du vil reise fra i Norge, og hva slags leilighet du ønsker.

I prisen du får av oss, er både flybilletter, opphold og transfer inkludert. Send inn din forespørsel til oss før alt er utsolgt. Vi kommer snarest mulig tilbake til deg med svar på om det er ledig, og hva prisen blir for din reise.

OBS: Kontakt oss på telefon, eller send inn din forespørsel her.

Mar y Sol

I hvilken periode vil du reise?

Velg alternativer:Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.