Skip to main content

Lanzarote Casas Heddy

Casas Heddy på Lanzarote har lange tradisjoner som ferie- og behandlingssenter på Kanariøyene. 

I 1975 åpnet grunnleggeren Heddy Astrup Casas Heddy, og i dag drives det fortsatt av norske eiere. I løpet av pandemien har senteret og rommene blitt oppgradert og her ligger alt til rette for et fint opphold. Gjennom oss i Helsereiser, kan du bestille reise i hele vinter! Vi har turer fra Oslo med avreise på lørdager fra og med 21. oktober. Fra Bergen fra og med 14 oktober. Du kan bestille to, eller flere ukers opphold. Casas Heddy er et veldrevet og hyggelig senter i kanarisk stil. Flott oppvarmet utendørs svømmebasseng på hele 300 m2, fine fellesområder både ute og inne samt hyggelig restaurant med god mat. Frokost er inkludert i reisens pris, tillegg for halvpensjon som vi varmt kan anbefale da maten er meget variert og smakfull.

De fleste gjesterom og fasiliteter på senteret er tilpasset funksjonshemmede. Anlegget passer like godt for enkeltpersoner, par og venner som større grupper. Det er kort vei til flyplassen.

Hotellområdet er på hele 25 mål, med tilpassede gangveier på kryss og tvers. Her er hage med vakre planter og trær, og med benker der du kan sitte ned og nyte en stille stund. Vil du røre på deg, så bli med på minigolf, boccia eller hesteskokasting. Det arrangeres og flere felles aktiviteter på området. Casas Heddy er et sted det er lett å bli glad i!

 

Priser per person         15.10. 2023-30.4.2024   Tillegg p.p. per natt 
Inkl. frokost 2 uker      Ekstra uke               23.12-2.1  
Dobbeltrom   21 650      6 650 180  
Enkeltrom  24 450      7 860 180  

Tillegg for halvpensjon per pers:  kr. 3 640 for to uker - ekstra uke kr. 1 820. Obligatorisk julemiddag 25.12 ved halvpensjon kr 425 per person. Obligatorisk Gala middag på nyttårsaften ved halvpensjon kr 550 per person. 

Prisene inkluderer; Flyreise Oslo eller Bergen-Lanzarote t/r. 1 kolli bagasje og håndbagsje, Transfer flyplass-Casas Heddy t/r. Opphold i valgt rom, daglig stor frokost-buffet. Tillegg for halvpensjon. Skatter og avgifter.  NB: prisene er basert på de rimeligste flybillettene og flytillegg kan forekomme. Det er begrenset med flyseter på direkteflyene til Lanzarote så vi anbefaler å bestille reisen i god tid før avreise. Tillegg for reise i perioden 23.12-2.1 

 

Aktiviteter

På Casas Heddy er det alltid noe å finne på. Her er et omfattende ukesprogram med både sosiale sammenkomster, trenings-, helse- og velværeaktiviteter.

Det er enkelt å ta seg rundt omkring øya på egenhånd med leiebil, taxi eller buss.  

Beliggenhet

Casas Heddy ligger vakkert til i rolige omgivelser, i utkanten av den sjarmerende byen Puerto del Carmen.  Hotellet ligger på Lanzarotes sydside, med kort vei til flyplassen , og hovedstaden Arrecife. Det er gangavstand til sentrum og stranden, cirka 15 minutter med normal gangfart. Det er slake bakker på returen, og taxi koster cirka 10 euro hvis man vil raskt og enkelt hjem etter en dag på stranden eller i byen. 

 

 

Helse

I tillegg til det helsebringende klimaet på Kanariøyene, er det på Casas Heddy en nyrenovert helse- og velværeavdeling (Casas Heddy Life Center) med blant annet tilbud om fysioterapi og behandling:

  • Rehabiliteringssal / trening
  • Innendørs, oppvarmet basseng. Bassenget er utstyrt med rampe og rekkverk og brukes ofte i behandling
  • Treningsrom med apparater
  • Treningssal for grupper
  • Behandlings- og massasjerom

Det vil bli lagt opp ukesprogram med både trening, yoga, pilates med mer.

Fysioterapeutene er godkejnt av HELFO slik at man kan søke refusjon for fysikalsk behandling etter endt behandling, hvis man er berettiget til det. 

Mat & drikke

Daglig frokost buffet er inkludert i våre priser. Tillegg for halvpensjon.  Det er ikke mulig å lage mat på gjesterommene. Det er ikke lange biten ned til landsbyen Puerto del Carmen der det finnes mange hyggelige kafeer og spisesteder.  Våre gjester berømmer kjøkkenet på Casas Heddy som serverer variert, velsmakende, lokal middelhavskost basert på dagens ferske råvarer. 

Transport

Vi flyr fra Oslo, Gardermoen med Norwegian på lørdager direkte til Lanzarote. Fra Bergen benytter vi TUI/Norwegian, også på lørdager. Ved ankomst Lanzarote venter vår sjåfør som kjører dere den korte veien, cirka 1 mil, direkte til Casas Heddy, hvor ferien kan begynne. 
Om du har gangbesvær, kan du få assistanse både på flyplassene i Norge og på Lanzarote.  Vennligst gi beskjed ved bestilling.

Kart

Hotell

Casas Heddy
Casas Heddy
Hotellrommene varierer i størrelse og utførelse. I tillegg til enkelt og dobbeltrom tilbyr vi også familierom med separat soverom når flere reiser sammen. Hotellrommene har: Dobbeltseng eller to enkl...