Skip to main content

Lanzarote Casas Heddy

Casas Heddy - den Ultimate Helsereisen! 

Vi har valgt Casas Heddy som den ultimate Helsereisen fordi: De har et unikt LIFE CENTRE - Helsesenter, med profesjonelle HELFO godkjente terapeuter. Innendørs oppvarmet basseng, stort utendørs oppvarmet basseng. Varierte treningstiblud, basseng trening mm. Kjøkkenet serverer variert og smakfull middelhavs kost. Her er alt tilrettelagt for den ultimate Helsereisen i vakre omgivelser.

Casas Heddy på Lanzarote har lange tradisjoner som ferie- og behandlingssenter på Kanariøyene. I 1975 åpnet grunnleggeren Heddy Astrup Casas Heddy, og i dag drives det fortsatt av norske eiere. Både senteret, helseavdelingen og rommene har blitt oppgradert og her ligger alt til rette for et fint opphold. Vi har turer fra med direktefly i perioden oktober-april fra Oslo og Bergen. Mulig med tilslutning fra andre byer. Resten av året må du mellomlande for eksempel i Madrid. Du reiser når du vil, og blir så lenge du ønsker.  Casas Heddy er et veldrevet og hyggelig senter. Flott oppvarmet utendørs svømmebasseng på hele 300 m2, fine fellesområder både ute og inne samt hyggelige restauranter med god mat. Frokost er inkludert i reisens pris, tillegg for halvpensjon, som vi varmt kan anbefale. Kjøkkenet, som er vel rennomert, baserer seg på smakfull og variert middelhavs kost og tar hensyn til de fleste allergier og vegetarianere. 

De fleste gjesterom og fasiliteter på senteret er tilpasset funksjonshemmede. Anlegget passer like godt for enkeltpersoner, par og venner som større grupper. Det er kort vei til flyplassen. Røyking kun tillatt på merkede områder, det er ikke tillatt å røyke på hotellrommet eller balkongen/terrassen. 

Hotellområdet er på hele 25 mål, med tilpassede gangveier på kryss og tvers. Her er hager med vakre planter og trær, og med benker der du kan sitte ned og nyte en stille stund. Det arrangeres flere felles aktiviteter på området og underholdning enkelte kvelder. Casas Heddy er et sted det er lett å bli glad i! 

Priser gyldige for reise                      19.10.2024 - 30.4.2025  NB: Pristillegg i julen*

Priser per person     1 uke       2 uker       3 uker     Ekstra uke    
Dobbeltrom     15 350       22 950       30550     7 650    
Enkeltrom     16 650       25 950       34 950     8 950    
Tresengs/familierom     14 950       21 950       29 250     7 150    
           
Tillegg for halvpensjon kr. 1 950 per person per uke
* Pristillegg per person per natt kr 185 i perioden 21 desember-2 januar Obligatisorisk jul og nyttårsmiddag for gjester med halvpensjon. 
25.12 kr 850 / 31.12 kr. 600. 
 
Bestill tidlig rabatt:
kr 750 i rabatt per uke per person i dobbeltrom. Kr 850 i rabatt per uke i enkeltrom. Siste bestillingsfrist er 30. juni. 
 

Prisene inkluderer; Flyreise Gardermoen-Lanzarote t/r med Norwegian* 23 kilo bagasje og 10 kilo håndbagsje. Forhåndsreserverte seter på flyene. Transfer flyplass-Casas Heddy t/r. Opphold i valgt rom, daglig stor frokost-buffet. Tillegg for halvpensjon. Skatter og avgifter.  NB: prisene er basert på de rimeligste flybillettene og flytillegg kan forekomme. Det er begrenset med flyseter på direkteflyene til Lanzarote så vi anbefaler å bestille reisen i god tid før avreise. * Avreise 19 og 26 oktober er med med TUI charter fly. Avreiser fra og med 2 november er med Norwegian som har direkte fly fra Gardermoen hver lørdag og mandag. Tilslutning fra andre byer.

 

 

Aktiviteter

På Casas Heddy er det alltid noe å finne på. Her er et omfattende ukesprogram med både sosiale sammenkomster, trenings-, helse- og velværeaktiviteter.

Det er enkelt å ta seg rundt omkring øya på egenhånd med leiebil, taxi eller buss.  

Beliggenhet

Casas Heddy ligger vakkert til i rolige omgivelser, i utkanten av den sjarmerende byen Puerto del Carmen.  Hotellet ligger på Lanzarotes sydside, med kort vei til flyplassen , og hovedstaden Arrecife. Det er gangavstand til sentrum og stranden, cirka 15 minutter med normal gangfart. Det er slake bakker på returen, og taxi koster cirka 10 euro hvis man vil raskt og enkelt hjem etter en dag på stranden eller i byen. 

 

 

Helse

I tillegg til det helsebringende klimaet på Kanariøyene, er det på Casas Heddy en nyrenovert helse- og velværeavdeling (Casas Heddy Life Center) med blant annet tilbud om fysioterapi og behandling:

  • Rehabiliteringssal / trening
  • Innendørs, oppvarmet basseng. Bassenget er utstyrt med rampe og rekkverk og brukes ofte i behandling
  • Treningsrom med apparater
  • Treningssal for grupper
  • Behandlings- og massasjerom

Det vil bli lagt opp ukesprogram med både trening, yoga, pilates med mer.

Fysioterapeutene er godkejnt av HELFO slik at man kan søke refusjon for fysikalsk behandling etter endt behandling, hvis man er berettiget til det. 

Mat & drikke

Daglig frokost buffet er inkludert i våre priser. Tillegg for halvpensjon.  Det er ikke mulig å lage mat på gjesterommene. Det er ikke lange biten ned til landsbyen Puerto del Carmen der det finnes mange hyggelige kafeer og spisesteder.  Våre gjester berømmer kjøkkenet på Casas Heddy som serverer variert, velsmakende, lokal middelhavskost basert på dagens ferske råvarer. 

Transport

Vi flyr fra Oslo, Gardermoen med Norwegian på lørdager direkte til Lanzarote. Fra Bergen benytter vi TUI/Norwegian, også på lørdager. Ved ankomst Lanzarote venter vår sjåfør som kjører dere den korte veien, cirka 1 mil, direkte til Casas Heddy, hvor ferien kan begynne. 
Om du har gangbesvær, kan du få assistanse både på flyplassene i Norge og på Lanzarote.  Vennligst gi beskjed ved bestilling.

Kart

Hotell

Casas Heddy
Casas Heddy
Hotellrommene varierer i størrelse og utførelse. I tillegg til enkelt og dobbeltrom tilbyr vi også familierom med separat soverom når flere reiser sammen. Hotellrommene har: Dobbeltseng eller to enkl...