Skip to main content

Lanzarote Casas Heddy

Casas Heddy på Lanzarote har lange tradisjoner som ferie- og behandlingssenter på Kanariøyene. 

I 1975 åpnet grunnleggeren Heddy Astrup Casas Heddy, og i dag drives det fortsatt av norske eiere. I løpet av pandemien har senteret og rommene blitt oppgradert og her ligger alt til rette for et fint opphold. Gjennom oss i Helsereiser, kan du bestille reise i hele vinter! Vi har turer fra Oslo med avreise på lørdager fra og med 21. oktobe. Fra Bergen fra og med 14 oktober. Du kan bestille to, tre eller fire ukers opphold. Mulighet for Casas Heddy er et veldrevet og hyggelig senter i kanarisk stil. Flott oppvarmet utendørs svømmebasseng på hele 300 kvm, fine fellesområder både ute og inne samt hyggelig restaurant med god mat. Halvpensjon er inkludert i oppholdet.

De fleste gjesterom og fasiliteter på senteret er tilpasset funksjonshemmede. Anlegget passer like godt for enkeltpersoner, par og venner som større grupper. Det er kort vei til flyplassen.

Hotellområdet er på hele 25 mål, med tilpassede gangveier på kryss og tvers. Her er hage med vakre planter og trær, og med benker der du kan sitte ned og nyte en stille stund. Vil du røre på deg, så bli med på minigolf, bocchia eller hesteskokasting. Det arrangeres ukentlig fellesaktiviteter og utflukter som du kan være med på. Casas Heddy er et sted det er lett å bli glad i!

 

Aktiviteter

På Casas Heddy er det alltid noe å finne på. Her er et omfattende ukesprogram med både sosiale sammenkomster, trenings-, helse- og velværeaktiviteter samt utflukter rundt på den vakre øya

Beliggenhet

Casas Heddy ligger i Puerto del Carmen på Lanzarotes sydside med kort vei til flyplassen og hovedstaden Arrecife.

Helse

I tillegg til det helsebringende klimaet på Kanariøyene, er det på Casas Heddy en nyrenovert helse- og velværeavdeling (Casas Heddy Life Center) med blant annet tilbud om fysioterapi og behandling:

  • Rehabiliteringssal / trening
  • Innendørs, oppvarmet basseng. Bassenget er utstyrt med rampe og rekkverk og brukes ofte i behandling
  • Treningsrom med apparater
  • Treningssal for grupper
  • Behandlings- og massasjerom
  • Sykepleier- og legetjenesten i vintersesongen (oktober til april)

Det vil bli lagt opp ukesprogram med både trening, yoga, pilates med mer.

Mat & drikke

Halvpensjon er inkludert i oppholdet. Frokost og middag inntas i den koselige restauranten. Det er ikke mulig å lage mat på gjesterommene. Det er ikke lange biten ned til landsbyen Puerto del Carmen der det finnes mange hyggelige kafeer og spisesteder.

Transport

Vi flyr fra Oslo med charterfly på lørdager direkte til Lanzarote. Det er en kort transfer fra flyplassen til hotellet, ca. 1mil.
Om du har gangbesvær, kan du få assistanse både på flyplassene i Norge og i Spania. Vennligst gi beskjed ved bestilling.

Kart

Hotell

Casas Heddy
Casas Heddy
Innkvartering på rom med bad/WC. Kjøleskap og vannkoker på rommet. Balkong eller terasse.