Skip to main content

Suitopia

Flott hotell med mange fasiliteter. Utmerket beliggenhet med kort vei til både hav og butikker, kafeer og restauranter. Høyreist bygg på hele 30 etasjer, der de 19 øverste etasjene har fantastisk utsikt over Middelhavet og den velkjente Calpeklippen. Lekkert Thalasso Spa der du som langtidsgjest tilbys gratis entre en gang per uke! Delikat restaurant med nydelig mat. Velutrustet trimrom, gratis for hotellets gjester.  Skybar på toppen er også noe hotellet kan friste med. Hotellets fulle navn er Estimar Calpe Suitopia 3 & three.

På Suitopia bor vi i lekre leilighetssuiter på hele 75 kvadratmeter. Disse består av stue/oppholdsrom med utgang til raus balkong (20 kvm) samt soverom og romslig bad med både badekar og dusj. TV både i stuen og på soverommet. Ønsker du en større kanalpakke med flere norske kanaler, hjelper vår reiseleder deg med å skaffe tilleggsutstyr som må til (månedsleie ca 50 euro). Gratis trådløst internett. Kjøkkenet har stekeovn, kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og Nespresso kaffemaskin.

På langtidsopphold kan man velge å vaske selv, eller kjøpe tjenesten av hotellet (bare å si fra i resepsjonen) til ca 50 euro per gang. Nye håndklær (et stort og et lite per person) og sengetøy blir levert på døren en gang per uke. Ønskes hyppigere skift av håndklær kan dette gjøres mot betaling (ca 10 euro). Eget fellesvaskeri for vask av klær.

Åtte av suitene som ligger i hotellets nedre etasje, er tilrettelagt for rullestolbrukere med videre døråpning og enklere tilgang til bad og WC.

Gratis med besøk hjemmefra!
Bor du alene i leiligheten og får besøk hjemmefra, er det gratis opphold for den besøkende når vedkommende sover i ordinær seng! Ved oppredning på sovesofa i stuen betales cirka 23 euro per natt direkte til hotellet. Er dere to i leiligheten og får besøk, betales også cirka 23 euro/natt.

Øvrig informasjon
Suitopia er ikke et tilrettelagte helsehotell slik vi tilbyr på flere av våre andre reisemål. I byen lar det seg imidlertid gjøre å leie hjelpemidler som dusjstoler, rullatorer etc. Vår reiseleder er behjelpelig med dette.

Praktisk informasjon

Nærmeste strand300 m
Gratis wifiJa
Utvask er inkludertJa
TV på rommetJa
BassengJa
HeisJa
Nærmeste sentrum0 m
RestaurantJa

Avganger & priser

AvreiseAvreisestedReisemålReiselengdeLedige plasser pris
12/10OsloSuitopia Calpe Langtid4 ukerMer enn 820 650,-Book
8/2OsloSuitopia Calpe Langtid4 ukerMer enn 818 450,-Book

Kart