Skip to main content

Albir Playa Hotel & Spa (Hotellstandard: 4 stjerner)

Albir Playa Hotel & Spa er et førsteklasses hotell som ligger meget sentralt i Albir. Like ved hovedgaten, med kort avstand til markedet.  Cirka 700 meter fra Albir stranden – ingen bakker. Rett over veien ligger dagligvarebutikken LIDL. Det er et godt utvalg av restauranter og butikker i kort gangavstand. Hotellet har et flott hageanlegg med basseng, boblebad,  og solsenger.              

Hotellet har også Senses SPA som tilbyr SPA behandlinger, treningsrom,  massasje, sauna og oppvarmet basseng. kaldtvannskulp og boblebad. 

Hotellrommene er romslige og har klimaanlegg, balkong, lite kjøleskap, to senger som står sammen og sovesofa. TV med norske og internasjonale kanaler. Safe mot betaling.  Bad med dusj i badekar. Buffet restaurant hvor frokost er inkludert.  Kafeteria og bar med musikk/underholdning i helgene. Gratis WIFI. Deluxe rommene som ligger i hotellets øverste etasjer har samme fasiliteter som standard hotellrom. I tillegg har deluxe rommene bad med dusj – ikke badekar. Enkelte deluxe rom er HC tilpasset.  Deluxe rommene er relativt nyoppusset i «Avant –garde» stil. 

Tillegg for deluxe rom og tillegg for rom som er vendt mot bassenget og hagen

Praktisk informasjon

Gratis wifiJa
Nærmeste strand950m.
TV på rommetJa
BassengJa
RestaurantJa
HeisJa
Nærmeste sentrum0m.

Kart