Skip to main content

Bli med PÅ GRUPPETUR til Gran Canarias perle

I Januar inviterer vi til hele fire ukers felles tur med lokale norske reiseledere til leilighets anlegget: Casa Don Johan, i Puerto de Mogan. 

Når det er midt på vinteren hjemme i Norge, varmer sola fra sommerblå himmel i Puerto de Mogan - den nydelige lille byen sørvest på Gran Canaria. Her finner du fargerike blomster mot hvitkalkede vegger, trange gater og streder, koselig torg med kaféer og båthavn med både langveisfarende havseilere og lokale fiskebåter.

I Puerto de Mogan bor vi på det norskeide leilighetsanlegget Casa don Johan. Senteret har basseng, et lite trimrom og praktiske leiligheter med to separate soverom.  Godt utstyrt kjøkken, bad med dusj og stue. Casa Don Johan ligger fredelig til, like ved Radisson hotellet, med kort gangavstand til butikker og restauranter.

Til den nydelige sandstranden er det cirka 900 meter å spasere langs den bilfrie promenade-gaten.  Stranden er beskyttet av en molo, og sjøen er derfor ganske rolig. Langs strandpromenaden ligger det flere restauranter og barer, så det er aldri langt fra solsengen til nærmeste restaurnat / serveringsted. 

Nederst på denne siden finner du vårt turprogram.

Helse

Oppvarmet basseng. Trimrom med relativt enkelt utstyr.

I følge Verdens Helseorganisasjon har Gran Canaria et av verdens beste mikroklima. Mange føler seg mye bedre under og etter et opphold i det varme, tørre klimaet og den svalende brisen.

Det er flotte muligheter for fotturer i området ved Puerto Mogan. I nabobyen Arguineguin er det flere skandinaviske leger / legekontor. 

Transport

Vi flyr med SAS og Norwegian fra mange byer i Norge til Las Palmas flyplass på Gran Canaria. På enkelte avganger benyttes også charterfly. Flytiden fra Oslo er i underkant av seks timer (noe mer fra flyplasser lenger nord i Norge). Etter ankomst er det ca.40 minutters busstur til Puerto de Mogan. Helsereiser arrangerer assistanse både på flyplassen i Norge og i Las Palmas. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling. 

Mat & drikke

Oppholdet er basert på at man lager mat selv i leilighetene. Det finnes supermarked med godt utvalg like i nærheten. I Puerto Mogan finnes det mange hyggelige restauranter og caféer som er åpne både på dag- og kveldstid. Her kan du spise smakfulle retter fra spansk- og internasjonalt kjøkken, eller kanskje du bare vil nyte en is eller en kaffe på en av de mange fortauscaféene? Valget er ditt, mulighetene er mange.

Aktiviteter

På våre fellesturer arrangerer vi ulike aktiviteter, avhengig av hva våre gjester har lyst til. Våre reiselederere arrangerer blant annet båttur til Argueneguin hvor vi blant annet besøker sjømannskirken i Arguineguin, kombinert med et besøk til det store markedet i Argueneguin og felles lunsj. Puerto de Mogan er også et fint utgangspunkt for fotturer og reiselederne arrangerer felles spaserturer på øya. Sammen reiser vi og til øyas vakre hovedstad Las Palmas for sightseeing og shopping. 

Annet

Casa don Johan er ikke spesielt tilrettelagt for rullestolbrukerere, men med ledsager og noe bevegelighet er det likevel mulig. Si fra ved bestilling.

Kart

Avganger & priser

AvreiseAvreisestedHotellReiselengdeLedige plasser pris
13/1OSLOCasa don Johan4 ukerMer enn 826 700,-Book