Om oss

to blomster flyter i svømmebasseng

Behandlingsreiser til utlandet i over 25 år!

Helsereiser A/S skreddersyr og tilrettelegger ferie- og behandlingsreiser til mange vakre og flotte reisemål rundt omkring i verden. Vi håndplukker hotell- og ferieanlegg som er særlig godt egnet for gjester med helseutfordringer.

Helsereiser har arrangert reiser for nordmenn i over 25 år. Vi eies av de store pasientorganisasjonene Norsk Revmatikerforbund (NRF), Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF), Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) og Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO).

Reisen må du betale selv, men er du medlem av Norsk Revmatikerforbund kan du søke forbundets solidaritetsfond om stønad til reisen. For reiser til et EU/EØS-land kan du søke Helfo om stønad til refusjon av behandlinger. Det forutsettes da at slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge. Les mer på Helfos nettsider samt våre tips og råd.

Vi er også et fullservice reisebyrå med fokus på forretningsreiser, både innenlands og utenlands. Helsereiser er medlem av den norske reisebyråkjeden Travelnet.

Helsereiser er opptatt av forbrukertrygghet. Her kan du lese vår personvernerklæring og våre Vilkår for pakkereiser.Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Kontakt oss

Har du spørsmål, ønsker eller kommentarer, er du velkommen til å kontakte oss. Benytt vårt kontaktskjema ved å klikke på knappen nedenfor. Vi kommer tilbake med svar til deg så snart som mulig.

Kontakt oss

Fyll i litt informasjon om deg selv:
Her skriver du din melding til oss: