Vistamar | Villajoyosa

This is an example of a HTML caption with a link.

Her er vårt nye flotte senter på Costa Blanca:

Vistamar Hotel og La Punta Leiligheter, Villajoyosa

Vi er stolte av å kunne presentere Vistamar / La Punta som vårt nye behandlingssenter på Costa Blanca! Her bor du nesten helt nede ved havet i en hyggelig kystby med ekte spansk atmosfære. Gamlebyen er kjent for sine flotte og fargerike fasader. Historien sier at de ble farget slik for at fiskerne skulle kunne se hjem når de var på havet. Mange nordmenn kjenner Villajoyosa etter opphold på Solgården som ligger på oversiden av byen. Det er kort vei både til storbyen Alicante, til sjømannskirken og til den "norske" byen Albir. Her er flott og lang strandpromenade som passer ypperlig for deg som vil bevege deg uten for mange bakker.

Vistamar var tidligere Trondheim kommunes behandlingshotell på Costa Blanca. Nå i sommer gjenoppstod senteret i ny og praktfull drakt med svært fornøyde gjester. Ikke så rart når det er nyoppussede og flotte dobbeltrom tilpasset funksjonshemmede, lekkert innendørs spa og treningsbasseng med ca 30 graders varmt vann, tilbud om fyioterapi og annen behandling. Trygt og godt under ledelse av Pablo Sbertoli som mange kjenner fra Solgården der han var direktør i mange år. På hotellet snakker flere norsk og de HELFO-godkjente fysioterapeutene hjelper deg med papirer slik at du får refusjon for dine behandlinger.

Vi gjør det så fleksibelt som mulig, slik at du kan reise når du vil, og bli så lenge du vil (minimum 2 uker). Prisene ser du nederst på siden. Vi kan tilby flyreise fra flere byer i Norge, eventuelt direkte eller med mellomlanding underveis. Vi finner hele tiden den beste løsning fra der hvor du bor. Vel ankommet flyplassen i Alicante, står buss eller bil og venter på deg, og frakter deg helt frem til hotellet.

Legg behandlingsreisen din til Villajoyosa! Ikke bare kan vi love velgjørende behandlinger - her kan du nyte deilig sjøluft og varm sol, og her kan du promenere i fargerike gater eller på gyllen strand og ikke minst, her kan du virkelig hygge deg i en trivelig by med alt av servicetilbud rett utenfor døra!

Program og priser Vistamar/La Punta
Helse:

Helseavdelingen finner du på Vistamar. Her tilbys fysioterapi og annen behandling som aromaterapi, skjønnhetspleie, manikyr/pedikyr m.m. Behandlingene betales lokalt, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge. Fysioterapeutene hjelper deg med de nødvendige papirer.

Nytt og fint treningsstudio hvor du kan få din personlig trener. Innendørs basseng med ca 30 graders varmt vann.

Tilleggstjenester (spør oss om prisene) for personlig assistanse og pleiehjelp er tilgjengelige for gjester med spesielle tilretteleggelsesbehov.

Inngangen til spa med skilt på veggen Innendørs svømmebasseng med rampe ned i vannet Treningsrom
Bo - Vistamar:

Lyse og delikate dobbeltrom tilrettelagt for funksjonshemmede. De romslige rommene har klimaanlegg og er godt utstyrt, blant annet med elektriske hevesenger i mange av rommene, komfortable madrasser på 90x200cm, skrivebord, smart-TV, minibar, safe, tilrettelagt bad med gulvvarme, komplette garderober, vannkoker osv.

Vistamar har døgnåpen resepsjon med flerspråklig personale, restaurant, kafeteriabar, romslige solterrasser og utendørs bassenger i tillegg det oppvarmede innendørsbassenget.

Oversiktsbilde fra hotellet med promenade og hav Sittegruppe med sofaer hotellrom med dobbeltseng. hotellrom med dobbeltseng. bad med wc og dusj. restaurant med stoler og bord utsikt fra taket mot svømmebasseng, promenade og hav
Bo - La Punta Leiligheter:

Leilighetene er plassert med en storslagen utsikt over havet. Vis a Vis Vistamar Hotel.

Vistamar og La Punta har samme eiere og fasiliteter på Vistamar, som resepsjon, innendørs basseng, restaurant, spa, kan benyttes av gjester på La Punta.

Godt utstyrte leiligheter, i moderne stil, med et eller to soverom. Terrasse eller markterrasse. Leilighet med 1 soverom har åpen stue/kjøkkenløsning, mens leilighetene med to soverom har separat kjøkken og separat toalett i tillegg til badet.

 • Leiligheter med 1 og 2 soverom
 • Air Condition og oppvarming på alle rom
 • Gratis Wi-Fi
 • TV med norske og internasjonale kanaler
 • Oppvarmet utendørsbasseng med solsenger
 • Oppvaskmaskin
 • Vaskemaskin
 • Keramiske kokeplater
 • Mikrobølgeovn
 • Kaffemaskin med kapsler
 • Kjøleskap med fryseboks
 • Strykejern
 • Hårføner
Stue med utgang til balkong. Kjøkken med kjø/frys, komfyr mm

La Punta Colors - studioleiligheter

Studio Leilighetene ligger vis a vis Vistamar og La Punta, de fleste med havs utsikt. Takterrasse med solsenger og jacuzzi. Vistamar og La Punta Colors har samme eiere og fasiliteter på Vistamar, som resepsjon, innendørs basseng, restaurant, spa, kan benyttes av gjester på La Punta Colors.

Studio leilighet med åpen løsning: soverom, stue og kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap/fryser. Oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Separat bad.

Studioleilighet bestående av ett rom Kjøkkenkrok Bad
Beliggenhet:

Vistamar og La Punta ligger like ved gamlebyen i Villajoyosa, og med fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er en liten bakke ned til strandpromenaden. Fra Villjoyosa er det ca tre mil til Alicante i sørvest og ca to mil til Albir og Altea i nordøstlig retning.

Transport:

Vi flyr direkte med SAS eller Norwegian fra mange norske byer til flyplassen i Alicante. Dersom det ikke er direktefly fra din nærmeste flyplass, hjelper vi til med tilslutningsfly (flytillegg vil tilkomme). Vi tar forbehold om prisøkning dersom du velger en flyavgang der de rimeligste billettene allerede er utsolgt. Fra flyplassen i Alicante er det ca en halv times biltur til Villajoyosa.

Vi ordner med assistanse på flyplassene om nødvendig. Si fra ved bestilling.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Deilig middelhavsinspirert frokost er inkludert i våre priser når du bor på Vistamar. Du kan også bestille halv- eller helpensjon. Si fra ved bestilling om du har allergier eller annen matintoleranse. Hotellet har også bar/café som også er åpen på kveldstid. Her serveres også lette kald- og varmretter.

Opphold i leilighetene på La Punta og La Punta Colors er basert på selvhushold, og ingen måltider er inkludert.

Det er mange hyggelige og gode restaurant i gangavstand. Villajoyosa er en fiskerlandsby med masse delikate fiskerestauranter. I byen kan du selvfølgelig også få nydelige kjøttretter, både fra spansk og internasjonalt kjøkken.

bord med vinglass og tallerken med paella
Annet:

Våre bosteder i Villajoyosa er perfekte for grupper. Behandlinger, trening og andre aktiviteter kan vi skreddersy slik at oppholdet blir akkurat som ønsket. Vi arrangerer hele reisen både med fly, transport til/fra bostedene, opphold, trening/behandling samt utflukter og andre aktiviteter. Kontakt oss for tilbud.

Personer trener i basseng
Til toppen

Program og priser

Prisene er per person og basert på 2 ukers opphold med mulighet for forlengelse. Du velger selv når du vil reise (ingen faste datoer). Prisene inkluderer fly tur/retur til Alicante (direktefly fra flere norske byer) m/ 1 kolli innsjekket bagasje, transfer og opphold i valgt romtype på valgt bosted. Gratis tilgang til basseng og velutstyrt treningsrom. Ved tilslutningsfly i Norge tilkommer flytillegg. Forbehold om pristillegg om du velger flyavgang der de billigste billettene er utsolgt.

NB NB Spesialtilbud. Prisene i 2022 gjelder kun ved bestilling i 2021. Etter det vil prisene øke.

Reiseperiode: 1. november 2021 - 31. desember 2022
2 uker ekstra uke(r)
Vistamar Hotell m/frokost:
Dobbeltrom m/ gateutsikt alene 13665 4660
Dobbeltrom m/ havutsikt alene 15561 5650
Dobbeltrom m/ gateutsikt for to 11975 3885
Dobbeltrom m/ havutsikt for to 13665 4660

La Punta Leiligheter:
Leilighet m/ ett soverom alene 12975 4350
Leilighet m/ ett soverom for to 8665 2150
Leilighet m/ to soverom for to 9550 2590
Leilighet m/ to soverom for tre 7850 1725
Leilighet m/ to soverom for fire 6950 1295

La Punta Colors:
Studioleilighet alene 11950 3880
Studioleilighet for to 8225 1950

Send inn din forespørsel til oss. Vi kommer snarest mulig tilbake til deg med svar på om det er ledig.

Vistamar

Når vil du reise?Velg alternativer:


Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.