Valle Marina | Gran Canaria

Bassengområdet på Valle Marina Gutt svømmer alene i bassenget. Azurblått vann. Grønne palmer i forgrunnen Eksteriørbilde av leilighter som ligger på rekke Oversiktsbilde innendørs med lilla og brun sofa og grønne møbler i stua. Til høyre ser vi kjøkkenkroken med kjøkkenbenk hvor det er plassert en kaffetrakter Trimsykler med utsikt til svømmebassenget Fristene paella med gul ris, reker og blåskjell To menn sitter på en benk og ser ut over havet i Arguineguin. Bystranden i Arguieneguin Fjellformasjon fra Parque Rural del Nublo Famile på tur i fjellterreng
This is an example of a HTML caption with a link.

Vår og sommer på Gran Canaria!

Vil du være garantert sol og fint vær i ferien din, men uten at det blir altfor varmt? Kanariøyene er ikke bare best om vinteren, mange har øyene som favorittreisemål også om sommeren. Det blir som oftest ikke så intenst varmt der, slik det kan bli på fastlandet i Spania og i andre land ved Middelhavet.

Vi har nå satt opp vårt sommerprogram til Gran Canaria, og til det norske senteret Valle Marina som ligger ved byen Arguineguin på sydspissen av øya. Er du plaget av allergi, eksem, psoriasis eller lungesykdom, så finnes det nok ikke et mer helsebringende reisemål å komme til.

Valle Marina eies av Astma- og Allergiforbundet. Her finner vi både svømmebasseng for de store og plaskedam for de små. Du bor i flotte romslige leiligheter med to soverom, perfekt for familier. Anlegget huser også et fysikalsk behandlingssenter med tilbud om fysikalsk behandling fra norske/skandinaviske terapeuter. Kanskje du vil kombinere ferie med behandling? Si fra når du bestiller, så reserverer vi time for deg.

Fra Valle Marina er det kort vei både til sjø og strand og til flott turterreng i fjellet. Her er noe for enhver smak.

Program og priser Valle Marina
Helse:

I tillegg til det helsebringende klimaet, tilbyr Valle Marina to svømmebasseng der det ene er oppvarmet, samt plaskedam for de minste. På senteret finnes helsesenter med treningsstudio og tilbud om fysikalsk behandling fra norske/skandinaviske terapeuter. Du kan både få et individuelt tilrettelagt treningsprogram, og du kan delta i gruppebehandling i varmtvannsbassenget. Ta med rekvisisjon fra lege, manuell terapeut eller kiropraktor i Norge. Du legger ut for behandlingen selv, og søker Helfo om refusjon i etterkant.

For mer informasjon om fysikalsk behandling, se Gran Fysios hjemmesider (åpnes i nytt vindu).

To damer trener med manualer
Bo:

Leilighetene på Valle Marina er lyse og trivelige. De er på ca 48 m2, bestående av stue og to soverom – et rom med dobbeltseng og et enkelt soverom med mulighet for ekstra barneseng. Stuen har åpen kjøkkenløsning med egen frokostbar, kjøleskap, elektriske kokeplater og kjøkkenutstyr for fire personer. Alle leilighetene har eget bad, toalett og dusj, safe og har enten egen terrasse i første etasje eller balkong i annen etasje. Flere leiligheter kan brukes av rullestolbrukere. Det er rengjøring fem ganger i uken. Håndklær, også til strandbruk, er inkludert i prisen.

Interørt av stuen med sofa, stoler og bord Kjøkkenkrok i stua Soverom med dobbeltseng Balkong med utsikt over bassengområdet
Beliggenhet:

Valle Marina ligger lunt og rolig til ca fem minutters kjøretur fra den “norske” byen Arguineguin på sydspissen av Gran Canaria. Flotte turmuligheter både for deg som liker å gå i fjellterreng og for deg som vil se sjø og strand. Gangavstand til ferieanlegget Anfi del Mar der det finnes flott oppbygget strand. Det er kun et kvarters bil eller busstur til den vakre fiskerlandsbyen Purto de Mogan, og med den nye motorveien tar det heller ikke lang tid til kjente feriesteder som Playa del Ingles og San Agustin, eller til den flotte hovedstaden Las Palmas.

Transport:

Vi flyr med Norwegian og SAS fra Oslo, men vi kan også ordne tilslutning fra andre byer i Norge. Flytiden er i underkant av seks timer.

Etter ankomst er det bare 30 minutters biltur til Valle Marina med den nye motorveien. Transfer er inkludert. Helsereiser arrangerer assistanse både på flyplassen i Norge og i Las Palmas. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Leilighetene har egen kjøkkenkrok med elektriske kokeplater, kjøleskap og oppvaskmaskin, så du kan fint tilberede mat her. Det er en liten nærbutikk på senteret, og større supermarkeder finner du i Arguineguin. Valle Marina har egen snack bar og restaurant som blant annet tilbyr allergivennlig mat.

I Arguineguin finnes det mange hyggelige restauranter og caféer som er åpne både på dag- og kveldstid. Her kan du spise smakfulle retter fra spansk- og internasjonalt kjøkken, eller kanskje du bare vil nyte en is eller en kaffe på en av fortauscaféene? Valget er ditt, mulighetene er mange.

bord med vinglass og tallerken med paella
Aktiviteter:

Fantastiske turmuligheter i nærområdet. Mange legger veien opp til det store korset, som er et velkjent landemerke, og videre på turstier i åsene og fjellene bak Valle Marina og innover i dalen. Stiene er lette å finne. For den som ønsker større utfordringer, er det mulighet for lengre fjellturer arrangert av Den Norske Klubben i Arguineguín. Det er også nydelige promenadeveier langs sjøen for den som foretrekker det, med serveringssteder underveis.

Vi anbefaler også et besøk i sjømansskirken i Arguineguin, og gå heller ikke glipp av det store markedet som finner sted i byen hver tirsdag.

Det frister kanskje noen også å reise inn til øyas hovedstad Las Palmas for sightseeing og shopping. Det går lokalbusser både hit og til de mange kjente turiststedene på øya. Lei gjerne også en bil et par dager; Bakenfor turistområdene er det mange små og pittoreske landsbyer å utforske, og særlig nord på øya er det grønt og frodig der smale veier snor seg i et vilt og vakkert landskap.

Liten avsidesliggende landsby
Til toppen

Program og priser

Prisene nedenfor inkluderer flyreise Oslo – Las Palmas t/r (inkl innsjekket bagasje + håndbagasje), transport flyplass – Valle Marina t/r og opphold i leilighet.

Prisene er basert på våre rimeligste spesialbilletter, og tillegg kan forekomme dersom disse er utsolgt. Tilslutningsfly mot tillegg. Tar du fysikalsk behandling under oppholdet, kan du søke HELFO om refusjon av behandlinger etter hjemkomst, på samme måte som om behandlingen var i Norge.

1/5 - 15/6 15/6 - 31/8
1 uke 2 uker 3 uker 1 uke 2 uker 3 uker
Alene i leiligheten 12130 19760 27390 15130 22760 30390
To i leiligheten 8655 13310 17965 11655 16310 20965
Tre i leiligheten 7675 11350 15025 10675 14350 18025
Fire i leiligheten 7185 10370 13555 10185 13370 16555

STORE RABATTER OM DU ER MEDLEM I NAAF (Norges Astma- og Allergiforbund):
Kr 330 per dag når du reiser alene
Kr 190 per dag/person når dere er to
Kr 140 per dag/person når dere er tre
Kr 120 per dag/person når dere er fire

Alle kan bli medlem, og her kan du lese mer

Send inn din forespørsel til oss. Vi kommer snarest mulig tilbake til deg med svar på om det er ledig.

Valle Marina

Når vil du reise?

Forbehold om små justeringer: Vi velger de gunstigste datoene i forhold til tilgjengelighet, og hvor du reiser fra.


Velg alternativer:
Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.