Valle Marina | Gran Canaria

Bassengområdet på Valle Marina Gutt svømmer alene i bassenget. Azurblått vann. Grønne palmer i forgrunnen Eksteriørbilde av leilighter som ligger på rekke Oversiktsbilde innendørs med lilla og brun sofa og grønne møbler i stua. Til høyre ser vi kjøkkenkroken med kjøkkenbenk hvor det er plassert en kaffetrakter Trimsykler med utsikt til svømmebassenget Fristene paella med gul ris, reker og blåskjell To menn sitter på en benk og ser ut over havet i Arguineguin. Bystranden i Arguieneguin Fjellformasjon fra Parque Rural del Nublo Famile på tur i fjellterreng
This is an example of a HTML caption with a link.

Høst og vinter på Kanariøyene!

Til Kanariøyene er det fint å reise hele året - ikke bare midtvinters. September, for eksempel, er en flott måned siden det nesten aldri blir tropehete. Bare varmt og behagelig. I oktober og frem til desember er været stabilt og godt med shortsvær både dag og kveld. Og det er fint i desember og januar, også. Akkurat som en god norsk sommer.

Vi i Helsereiser er glade for å kunne tilby deg reiser i hele denne perioden. Prisene nederst på denne siden gjelder fra 1. september og frem til midten av januar neste år. Du velger selv antall uker. Kanskje en langtidsferie er noe for deg? Nå har vi ekstratilbud der du bor i fire uker, men betaler bare for tre!

Vi bor i romslige og fine leiligheter med stille beliggenhet omgitt av tropiske planter og blomster på Valle Marina som er et flott ferie- og helsesenter i det mest solsikre området på hele øya, ved den “norske” byen Arguineguin. Senteret eies av Norges Astma- og Allergiforbund, og her finner vi et tørt, varmt og nesten pollenfritt klima året rundt. Er du plaget av allergi, eksem eller psoriasis, så finnes det nok ikke et mer helsebringende reisemål å komme til. Det er kort vei både til sjø og strand, og til flott turterreng i fjellet.

Valle Marina huser et fysikalsk behandlingssenter med tilbud om fysikalsk behandling fra norske/skandinaviske terapeuter. Du kan både få et individuelt tilrettelagt treningsprogram, og du kan delta i gruppebehandling i varmtvannsbasseng (si fra ved bestilling).

Utover eventuelle behandlinger, planlegger du dagene helt selv, kanskje du har lyst til å utforske øya; gå fotturer eller ta deg rundt med bil eller buss, eller kanskje du bare ønsker å slappe av, være turist og nyte den varme solen og det flotte klimaet. Uansett hva du velger - du har mye å glede deg til!

Selv om Kanariøyene heldigvis er vesentlig mindre rammet av Koronaviruset enn deler av fastlandet i Spania, er det iverksatt strenge sikkerhetstiltak på Valle Marina. Les hva de selv skriver om sine forholdsregler.

Program og priser Valle Marina
Helse:

I tillegg til det helsebringende klimaet, tilbyr Valle Marina to svømmebasseng der det ene er oppvarmet, samt plaskedam for de minste. På senteret finnes helsesenter med treningsstudio og tilbud om fysikalsk behandling fra norske/skandinaviske terapeuter. Du kan både få et individuelt tilrettelagt treningsprogram, og du kan delta i gruppebehandling i varmtvannsbassenget. Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge.

For mer informasjon om fysikalsk behandling, se Gran Fysios hjemmesider.

To damer trener med manualer
Bo:

Leilighetene på Valle Marina er lyse og trivelige. De er på ca 48 m2, bestående av stue og to soverom – et rom med dobbeltseng og et enkelt soverom med mulighet for ekstra barneseng. Stuen har åpen kjøkkenløsning med egen frokostbar, kjøleskap, elektriske kokeplater og kjøkkenutstyr for fire personer. Alle leilighetene har eget bad, toalett og dusj, safe og har enten egen terrasse i første etasje eller balkong i annen etasje. Flere leiligheter kan brukes av rullestolbrukere. Det er rengjøring fem ganger i uken. Håndklær, også til strandbruk, er inkludert i prisen.

Er dere flere som vil bo sammen? På Valle Marina finnes også leilighet med tre soverom og to bad.

Interørt av stuen med sofa, stoler og bord Kjøkkenkrok i stua Soverom med dobbeltseng Balkong med utsikt over bassengområdet
Beliggenhet:

Valle Marina ligger lunt og rolig til ca fem minutters kjøretur fra den “norske” byen Arguineguin på sydspissen av Gran Canaria. Flotte turmuligheter både for deg som liker å gå i fjellterreng og for deg som vil se sjø og strand. Gangavstand til ferieanlegget Anfi del Mar der det finnes flott oppbygget strand. Det er kun et kvarters bil eller busstur til den vakre fiskerlandsbyen Purto de Mogan, og med den nye motorveien tar det heller ikke lang tid til kjente feriesteder som Playa del Ingles og San Agustin, eller til den flotte hovedstaden Las Palmas.

Transport:

Vi flyr med SAS og Norwegian fra Oslo til Las Palmas flyplass på Gran Canaria. Flytiden er mellom fem og seks timer, og etter ankomst er det bare en halv time med bil/buss til Valle Marina. Transfer er inkludert i våre priser.

Vi er også behjelpelig med direktefly fra andre byer i Norge, eller med tilslutningsfly til Gardermoen (pristillegg kan tilkomme). Helsereiser arrangerer assistanse både på flyplassene i Norge og i Las Palmas. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling. Så langt det lar seg gjøre kan du få hjelp med bæring av bagasje til leiligheten din på senteret.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Leilighetene har egen kjøkkenkrok med elektriske kokeplater, kjøleskap og oppvaskmaskin, så du kan fint tilberede mat her. Det er en liten nærbutikk på senteret, og større supermarkeder finner du i Arguineguin. Valle Marina har egen snackbar og restaurant som blant annet tilbyr allergivennlig mat.

I Arguineguin finnes det mange hyggelige restauranter og caféer som er åpne både på dag- og kveldstid. Her kan du spise smakfulle retter fra spansk- og internasjonalt kjøkken, eller kanskje du bare vil nyte en is eller en kaffe på en av fortauscaféene? Valget er ditt, mulighetene er mange.

bord med vinglass og tallerken med paella
Aktiviteter:

Fantastiske turmuligheter i nærområdet. Mange legger veien opp til det store korset, som er et velkjent landemerke, og videre på turstier i åsene og fjellene bak Valle Marina og innover i dalen. Stiene er lette å finne. For den som ønsker større utfordringer, er det mulighet for lengre fjellturer arrangert av Den Norske Klubben i Arguineguín. Det er også nydelige promenadeveier langs sjøen for den som foretrekker det, med serveringssteder underveis.

Vi anbefaler også et besøk i sjømansskirken i Arguineguin, og gå heller ikke glipp av det store markedet som finner sted i byen hver tirsdag.

Det frister kanskje noen også å reise inn til øyas hovedstad Las Palmas for sightseeing og shopping. Det går lokalbusser både hit og til de mange kjente turiststedene på øya. Lei gjerne også en bil et par dager; Bakenfor turistområdene er det mange små og pittoreske landsbyer å utforske, og særlig nord på øya er det grønt og frodig der smale veier snor seg i et vilt og vakkert landskap.

Liten avsidesliggende landsby
Til toppen

Program og priser

Prisene nedenfor inkluderer flyreise fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim til Las Palmas t/r, transfer samt opphold i valgt leilighetstype.

Prisene er per person, og basert på de rimeligste flybillettene. Tillegg kan forekomme dersom disse er utsolgt. Tilslutningsfly mot tillegg.

EKSTRATILBUD: Bo i fire uker, men betal bare for tre!

Reiseperiode: 1/9.2020-15/1.2021
Leilighet med to soverom
1 uke 2 uker 3 uker 4 uker Ekstra uke(r)
Fire i leiligheten 6450 8330 10245 12160 10245 1915
Tre i leiligheten 7025 9540 12060 14310 12060 2520
To i leiligheten 8150 11760 15390 19020 15390 3630
Alene i leiligheten 11950 19360 26760 34160 26760 7400
Leilighet med tre soverom og to bad
Seks i leiligheten 6995 9520 11995 14540 11995 2520
Fem i leiligheten 7575 10520 13515 16510 13515 2995
Fire i leiligheten 8285 12060 15840 19620 15840 3780
Tre i leiligheten 9550 14580 19620 24660 19620 5040

Send inn din forespørsel til oss. Vi kommer snarest mulig tilbake til deg med svar på om det er ledig.

Valle Marina

Når vil du reise?Velg alternativer:Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.