Valle Marina | Gran Canaria

Bassengområdet på Valle Marina Bassengområdet på Valle Marina Gutt svømmer alene i bassenget. Azurblått vann. Grønne palmer i forgrunnen Eksteriørbilde av leilighter som ligger på rekke Oversiktsbilde innendørs med lilla og brun sofa og grønne møbler i stua. Til høyre ser vi kjøkkenkroken med kjøkkenbenk hvor det er plassert en kaffetrakter Spisestue og balkong i stor leilighet med tre soverom Nærbilde av frokostbord på balkongen. Trimsykler med utsikt til svømmebassenget Fristene paella med gul ris, reker og blåskjell To menn sitter på en benk og ser ut over havet i Arguineguin. Bystranden i Arguieneguin Fjellformasjon fra Parque Rural del Nublo Famile på tur i fjellterreng
This is an example of a HTML caption with a link.

Vinterkampanje: Bo i fire uker, men betal bare for tre!

Nå i vinter kan du reise til Valle Marina på Gran Canaria - til det mest solrike området på hele øya! Prisene er ekstra gode, og i tillegg har vi kampanjetilbud der du bor i fire uker, men betaler bare for tre!. Tilbudet gjelder når hjemreisen er 30. mars eller tidligere. I hele vinter får også alle gjester 1 gratis fysikalsk behandling eller en trening i varmtvannsbassenget. I tillegg får man en gratis konsultasjon av hudlege, hvis ønskelig. Vi gjør det så fleksibelt som mulig, slik at du kan reise når du vil, og bli så lenge du vil. Prisene ser du nederst på siden.

Valle Marina liggger like ved den ”norske” byen Arguineguin, og eies av Norges Astma- og Allergiforbund. Her bor du trygt og fredfullt i romslig leilighet i vakre og tropiske omgivelser. På Valle Marina kan du nyte en dukkert i oppvarmet basseng, og også få fysikalsk behandling om du har behov for å myke opp stive muskler.

Vi kan tilby flyreise fra flere byer i Norge, eventuelt direkte eller med mellomlanding underveis. Vi finner hele tiden den beste løsning fra der hvor du bor. Vel ankommet Gran Canaria, står bil og venter på deg, og frakter deg helt frem.

Du planlegger dagene helt selv, kanskje du har lyst til å utforske øya; gå fotturer eller ta deg rundt med bil eller buss, eller kanskje du bare ønsker å slappe av, være turist og nyte den varme solen og det flotte klimaet. Uansett hva du velger - du har mye å glede deg til!

OBS:
Vær oppmerksom på at åpningstidene i resepsjonen på Valle Marina er begrenset på grunn av pandemien, men den vil være åpen når du kommer, og du vil hele døgnet kunne komme i kontakt med en norsktalende representant på telefon. Det lille minimarkedet er åpent, mens restauranten har begrenset åpningstid. Basseng, treningsrom og fysioterapi er åpen mer eller mindre som normalt. Det er imidlertid begrensinger på antall personer som kan være samlet, så det kan være litt ventetid for å få tilgang til de ulike fasilitetene.

LOKALE SMITTEVERNS REGLER KAN INNTREFFE I LØPET AV OPPHOLDET SLIK AT TILGANG OG ÅPNINGSTID FOR FASILITETENE KAN BEGRENSES.

Program og priser Valle Marina
Helse:

I tillegg til det helsebringende klimaet, tilbyr Valle Marina to svømmebasseng der det ene er oppvarmet, samt plaskedam for de minste. På senteret finnes helsesenter med treningsstudio og tilbud om fysikalsk behandling fra norske/skandinaviske terapeuter. Du kan både få et individuelt tilrettelagt treningsprogram, og du kan delta i gruppebehandling i varmtvannsbassenget. Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge.

ALLE SOM ØNSKER FYSIKALSK BEHANDLING, TRENING OG VARMTVANNSBASSENG MÅ BESTILLE DETTE FØR AVREISE DIREKE PÅ VALLE MARINA HELSESENTER.

Svømmebasseng med rampe ned i vannet Styret til en ergometersykkel som vender mot bassenget Helseavdelingens resepsjonsområdet med sittegrupper Åpen dør inn til behandlingsrom Behandlingsbenk Badstue
Bo:

Leilighetene på Valle Marina er lyse og trivelige. De er på ca 48 m2, bestående av stue og to soverom – et rom med dobbeltseng og et enkelt soverom med mulighet for ekstra barneseng. Stuen har åpen kjøkkenløsning med egen frokostbar, kjøleskap, elektriske kokeplater og kjøkkenutstyr for fire personer. Alle leilighetene har eget bad, toalett og dusj, safe og har enten egen terrasse i første etasje eller balkong i annen etasje. Flere leiligheter kan brukes av rullestolbrukere. Det er rengjøring fem ganger i uken.

Interørt av leiligheten med sofagruppe og utgang til balkong Kjøkken med spiseplass Spisebord oppdekket med salattallerken, vin og Cava. Sofaen i bakgrunnen Soverom med to senger inntil hverandre Soverom nummer to med enkeltseng Bad Balkong
Beliggenhet:

Valle Marina ligger lunt og rolig til ca fem minutters kjøretur fra den “norske” byen Arguineguin på sydspissen av Gran Canaria. Flotte turmuligheter både for deg som liker å gå i fjellterreng og for deg som vil se sjø og strand. Gangavstand til ferieanlegget Anfi del Mar der det finnes flott oppbygget strand. Det er kun et kvarters bil eller busstur til den vakre fiskerlandsbyen Puerto de Mogan, og med den nye motorveien tar det heller ikke lang tid til kjente feriesteder som Playa del Ingles og San Agustin, eller til den flotte hovedstaden Las Palmas.

Transport:

Vi flyr med SAS og Norwegian fra Oslo til Las Palmas flyplass på Gran Canaria. Flytiden er mellom fem og seks timer, og etter ankomst er det bare en halv time med bil/buss til Valle Marina. Transfer er inkludert i våre priser.

Vi er også behjelpelig med direktefly fra andre byer i Norge, eller med tilslutningsfly til Gardermoen (pristillegg kan tilkomme). Helsereiser arrangerer assistanse både på flyplassene i Norge og i Las Palmas. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling. Så langt det lar seg gjøre kan du få hjelp med bæring av bagasje til leiligheten din på senteret.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Leilighetene har egen kjøkkenkrok med elektriske kokeplater, kjøleskap og oppvaskmaskin, så du kan fint tilberede mat her. Det er en liten nærbutikk på senteret, og større supermarkeder finner du i Arguineguin. Valle Marina har egen snackbar og restaurant som blant annet tilbyr allergivennlig mat.

I Arguineguin finnes det mange hyggelige restauranter og caféer som er åpne både på dag- og kveldstid. Her kan du spise smakfulle retter fra spansk- og internasjonalt kjøkken, eller kanskje du bare vil nyte en is eller en kaffe på en av fortauscaféene? Valget er ditt, mulighetene er mange.

bord med vinglass og tallerken med paella
Aktiviteter:

Fantastiske turmuligheter i nærområdet. Mange legger veien opp til det store korset, som er et velkjent landemerke, og videre på turstier i åsene og fjellene bak Valle Marina og innover i dalen. Stiene er lette å finne. For den som ønsker større utfordringer, er det mulighet for lengre fjellturer arrangert av Den Norske Klubben i Arguineguín. Det er også nydelige promenadeveier langs sjøen for den som foretrekker det, med serveringssteder underveis.

Vi anbefaler også et besøk i sjømansskirken i Arguineguin, og gå heller ikke glipp av det store markedet som finner sted i byen hver tirsdag.

Det frister kanskje noen også å reise inn til øyas hovedstad Las Palmas for sightseeing og shopping. Det går lokalbusser både hit og til de mange kjente turiststedene på øya. Lei gjerne også en bil et par dager; Bakenfor turistområdene er det mange små og pittoreske landsbyer å utforske, og særlig nord på øya er det grønt og frodig der smale veier snor seg i et vilt og vakkert landskap.

Liten avsidesliggende landsby
Til toppen

Program og priser

Prisene nedenfor inkluderer flyreise fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim til Las Palmas t/r, transfer samt opphold i valgt leilighetstype.

Prisene er per person, og basert på de rimeligste flybillettene. Tillegg kan forekomme dersom disse er utsolgt. Tilslutningsfly mot tillegg.

Reiseperiode: 25. januar - 30. mars 2022 (siste hjemreise)
Leilighet med to soverom
2 uker 3 uker 4 uker Ekstra uke(r)
Fire i leiligheten 10775 13550 16325 13550 2775
Tre i leiligheten 10775 13550 16325 13550 2775
To i leiligheten 12775 16550 20325 16550 3775
Alene i leiligheten 18775 25225 31675 25225 6450
Priser 1. mai - 31. desember 2022
1/5-26/6 og 14/8-4/9 26/6-14/8 5/9-31/12
2 uker ekstra uke 2 uker ekstra uke 2 uker ekstra uke
Fire i leiligheten 8355 1250 8995 1650 11990 3135
Tre i leiligheten 8695 1450 9625 1905 13745 3975
To i leiligheten 9350 1785 10575 2390 15775 4990
Alene i leiligheten 11725 2965 14270 4235 21095 8135

I april er dessverre alt utsolgt.

2022-prisene gjelder for medlemmer av Norges Astma og Allergi, Psoreasis- og eksemforbundet og NRF. Pristillegg for ikke medlemmer fra kr 1 150 per person per uke når to deler leilighet. Er du ikke medlem i NAAF, PEF eller NRF, anbefaler vi at du melder du deg inn i NAAF som eier Valle Marina. Medlemsfordedeler og innmelding finner du her: Bli medlem - du er viktig for oss! (naaf.no)

Send inn din forespørsel til oss. Vi kommer snarest mulig tilbake til deg med svar på om det er ledig.

Valle Marina

Når vil du reise?Velg alternativer:


Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.