Skip to main content

Sun Palace, Albir

Hotell Sun Palace Albir & Spa ligger fredelig til i utkanten av Albir, bare 600 meter - slake bakker - fra stranden. Hotellet er relativt stort og byr på mange fasiliteter. Her bor vi i romslige hotellrom, med balkong. Frokostbuffet er inkludert.  Her tilbys blant annet spa og varmtvannsbasseng, utendørs basseng, flere spisesteder og bar. 

Hotellrommene er relativt store og har to separate senger (105 brede), eller en kingsize dobbeltseng. Bad med dusj i badekar og hårføner. Kjøleskap/minibar, gratis WIFI, klimaanlegg. Balkong med utemøbler. TV med internasjonale kanaler. Safe og romservice. Hotell Sun Palace ligger 600 meter fra Albir stranden. De har gratis shuttle buss den korte veien til stranden flere ganger i løpet av dagen i høysesong Gratis tilgang til hotellets treningsrom. Varmtvannsbasseng, Spa med tyrkisk bad, badstue og boblebad mot ekstra kostnad. Inngang til vartmvannsbassenget koster EUR 10 i inngang per gang. Buffet restaurant og cafè for lettere måltider og / eller drikke.

Fra og med september tilbyr vi fellesreiser, og reiser på egenhånd. Vår reiseleder arrangerer aktiviteter og utflukter og er tilgjengelig 24/7 ved behov. 

Hotellet har:

Døgnåpen resepsjon

Buffet restaurant

Ricks Cafe for lettere måltid/drikke

Utendørs basseng og barnebasseng (april-oktober)

Treningsrom

Tahara Spa – tilbyr følgende mot ekstra kostnad:

Innendørs varmtvanns basseng (EUR 10 per besøk), Tyrkisk bad, Boblebad og Badstue.

Fysioterapi med norskeide Fysiakos må forhåndsbestilles og behandling foregår enten på hotellet eller hos Fysiakos i Albir. 

 

Kart