Baile Felix | Romania

Spabasseng på Hotel President Eksteriørbilde av hotel President med svømmenbassenget foran. Interiørbilde av dobbeltrom på Hotel President Interiørbildet av rom på Hotel President. ISpaavdeling på HOtel President Innebasseng på Aqua Park President Utendørs basseng på Auquasenteret
This is an example of a HTML caption with a link.

Velgjørende bad fra varme kilder til gunstig pris!

Baile Felix er Romanias største helseresort, kjent for sitt helsebringende og mineralrike termalvann fra varme kilder. Reisemålet ligger vest i Romania, ikke langt fra den ungarske grensen. Hit arrangerer vi gruppereiser for foreninger og lag, og med på turen er norskrumenske Felix som er vår reiseleder i Romania. For noen år tilbake var Møre og Romsdal Parkinsonforening på besøk, og deres konklusjon var klar:

Vi nevner bare at bedre tilbud om behandling får du ikke!

Vi reiser med fly til Budapest, og overnatter om ønskelig i den ungarske hovedstaden før vi tar oss over grensen til Romania og Baile Felix. Her bor vi på kurhotellet President som er et fint firestjerners anlegg med eget helsesenter som tilbyr mange forskjellige behandlingsformer. Det er flere grunner til å legge behandlingsturen til Baile Felix, og en av dem er prisen; To uker med både helpensjon og behandlinger koster fra under 10.000 kr! Parkinsonforeningen i Møre og Romsdal er ikke i tvil, de reiser på nytt i år!

Vi har undersøkt nøye, men ingen kan matche prisen!

Vil du vite mer? Les den flotte beretningen i foreningens medlemsblad fra deres Romaniatur (åpnes i eget vindu).

Program og priser Baile Felix
Helse:

Vårt bosted, kurhotellet President kan tilby både utendørs og innendørs basseng med varmt termalvann, boblebad, og både tørr og våt badstue. I tillegg er det tennisbane, bordtennisfasiliteter og fotballbaner på anlegget.

Behandlingstilbudet er omfattende og er ypperlig for reisende med revmatisme eller andre muskel- og skjellettsykdommer.

Her tilbys blant annet krenoterapi (behandling med termalvann som hjelper mot magebesvær, kronisk enterokolitt, blærekatarr, nyreproblemer etc.), elektroterapi, fysioterapi, hydroterapi, thermoterapi, massasje og fotsoneterapi.

Dame ligger på benk, og får fysikalsk behandling
Bo:

Romslige dobbeltrom av god standard med blant annet aircondition, minibar, internettilgang, telefon, safe, og satelitt-TV. Bad/WC og balkong som enten vender mot skog eller basseng/anleggsområdet.

Dame som ligger med hodet på puten.
Beliggenhet:

Baile Felix ligger vest i Romania like ved den ungarske grensen, på slettelandskapet ved Cris-elvene i fylket Bihor. Her er det milde vintre og fin sommervarme. Det er ca en mil til nærmeste større by som er Oradea med ca 250.000 innbyggere.

Transport:

Våre grupper flyr med Norwegian til Budapest. Vi tilbyr reiser fra flere steder i Norge, enten direkte eller med mellomlanding i Oslo. Vi kan velge å overnatte i den ungarske hovedstaden, eller vi kan umiddelbart ta av sted med buss (ca 3 timer) til den ungarsk-rumenske grensen. Baile Felix ligger så ca 22 km fra grenseovergangen Bors.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Vår reiser inkluderer helpensjon i restauranten på Hotel President. Her serveres både rumensk og internasjonal mat. Om sommeren tilbys grillede spesialiteter og andre lokale delikatesser fra restaurantens terrasse. Bar og snackbar.

Skål med fiskesuppe
Aktiviteter:

Vi arrangerer utflukter og arrangementer alt etter gruppenes ønsker. Det kan for eksempel være tur til den kjente dryppestensgrotten Pestera Ursilor (Bjørnegrotten), eller sightseeing i storbyen Ordea med besøk i operaen. I medlemsbladet til Møre og Romsdals Parkinsonsforening kan du lese om deres opplevelser.

Et av Romanias største badeland er i umiddelbar nærhet av hotellet. Her finnes (bokstavelig talt) et hav av fasiliteter. Se mer på badelandets egen nettside (åpnes i nytt vindu).

Ordea, nærmeste storby
Annet:

Baile Felix er et prisgunstig og flott reisemål som passer både deg som ønsker behandling, og for deg som vil ha en avslappende spaferie. Her kan du lese mer om hotellet og om reisemålet (åpnes i egne vinduer).

Solnedgang med rød himmel
Til toppen

Program og priser

Vi arrangerer gruppereiser for lag og foreninger til Baile Felix. Vennligst kontakt oss på telefon eller e-post om du vil ta med din forening på tur Romania.

Baile Felix | Romania

Velg alternativer:
Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger: