Fellesturer med gruppeleder | Reuma-Sol

Reuma-Sol utebilde Reuma-Sol bassengtrening Helsehuset på Reuma-Sol Bassengtrening på Reuma Sol Bilde av leilighet på Reuma-sol Bilde av hotellrommet Moden mann i basseng ser i kameraet
This is an example of a HTML caption with a link.

Fellesturer med revmatikere fra ditt distrikt!

I mer enn femten år har Norsk Revmatikerforbunds (NRF) mange lokallag arrangert gruppereiser fra sine distrikter til sitt flotte ferie- og behandlingssenter Reuma-Sol på Costa Blanca-kysten i Spania. Turene blir mer og mer populære, og stadig flere lokallag arrangerer sine egne turer. Gruppeleder er med fra Norge, og assisterer underveis.

Her kombineres hyggelig sosialt samvær med velgjørende behandling i et godt og varmt klima. Kanskje på tide å bli med?

Er du interessert i å være med, ta kontakt med oss eller fylkeslaget ditt for program og priser. Nederst på denne siden finner du en oversikt over oppsatte turer.

Gruppeoversikt Reuma-Sol
Turene:

Turene foregår med fly fra hele landet i regi av det lokale fylkeslaget til NRF. Kontakt ditt fylkeslag eller oss for å bli med. Reisene er åpen for alle, og nederst på denne siden finner du en oversikt over kommende turer. Gruppeleder er med fra Norge, og nye turer kommer til etterhvert.

Mange mennesker sitter ute i fincaen på Reuma-Sol
Helse:

Eget helsehus med døgnåpen resepsjon, stor fysioterapiavdeling, treningssal med organiserte treningsaktiviteter, spa-avdeling, oppvarmet basseng til 34 grader og sykepleietjeneste. Fysioeterapeuter med offentlig godkjenning. Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge.

Reuma-Sol er godt tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede

Personlig trener
Senterets fysioterapeuter kan legge opp treningsplan for hver enkelt. Her får du time hos fysioterapeut til en brøkdel av det du må betale for en personlig trener hjemme i Norge. Terapeutene har minst tre års utdanning, og mange har god kunnskap om kosthold, og kan se det i sammenheng med treningen. Alt kan skreddersys etter ditt behov og ønske.

Flere bassenger
Innendørsbassenget på Reuma-Sol benyttes til trening hele året. Vanntemperaturen i bassenget holder 34 grader som er dokumentert gunstig for revmatikere.

Utendørsbassenget er åpent vår, sommer og høst. Dette ligger i hjertet av Reuma-Sol, og her er det både solstoler og barnebasseng i umiddelbar nærhet. Utendørs finnes også et basseng med saltvann for de av oss som reagerer på klor. Bading i saltvann er for øvrig gunstig for alle.

Skreddersydd treningstilbud for grupper
Reuma-Sol legger også opp trening for grupper som har spesifikke behov. Da er det viktig å være ute i god tid. Ta kontakt med helseavdelingen for ytterligere informasjon:

E-post: helse@reuma-sol.com

To damer trener med manualer
Bo:

Du kan velge mellom å bo på hotellrom eller i leiligheter. Hotellet har rom med to senger, bad og balkong. Heis. Noen rom er tilpasset bevegelseshemmede der både en av stolene og en av sengene er elektrisk justerbar. På disse rommene er badet utstyrt med holdere i dusj og ved toalett.

Alle rommene er utstyrt med norsk TV, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker (det er ikke mulighet til å lage mat på rommene).

Det finnes tre type leiligheter. A-leilighetene ligger i første eller annen etasje (ikke heis). To soverom med to sengeplasser på hvert rom, oppholdsrom med kjøkkenkrok, et bad og terrasse. Norsk TV.

B-leilighetene ligger alle i andre etasje (ikke heis). Disse er som A-leilighetene, men med to bad.

C-leilighetene er tilpasset bevegelseshemmede, og ligger i første etasje. To soverom, det ene med to senger og det andre med en seng som er elektrisk justerbar. Også elektrisk justerbar stol i stuen. Badet i leiligheten er stort og har holdere i dusj og ved toalett. Oppholdsrom med terrasse og norsk TV.

Alle leilighetene har kjøkkenkrok med kokemuligheter, kjøleskap, kaffetrakter og kjøkkenutstyr til 4 personer.

Hotellrommene er beregnet for to, men mot tillegg kan du bo alene. Innkvartering i leiligheter er basert på at flere deler samme leilighet, men man kan mot tillegg få både soverom og leilighet alene.

Dame som ligger med hodet på puten.
Beliggenhet:

Reuma-Sol ligger mellom Valencia og Alicante, like ved byen Alfaz del Pi, og bare tre km fra Costa Blancas vakre strender. Du kan enten ta deg rundt på egen hånd, eller være med på våre arrangerte utflukter til nærliggende områder og byer som for eksempel Altea og Benidorm. På Costa Blanca-kysten finner du det beste av hva Spania kan by på både av kulinariske og kulturelle opplevelser. Kanskje du også vil leie bil en dag? Vi hjelper deg.

Transport:

Vi flyr med SAS og Norwegian fra nærmeste flyplass, enten via Oslo, eller direkte til Alicante. Derfra er det en snau times busstur til Reuma-Sol. Du kan få assistanse både på utreiseflyplassen og i Alicante. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Frokost er inkludert om du bestiller hotellrom. Du kan i tillegg bestille halv- eller helpensjon. Det er ingen måltider inkludert om du bor i leilighet, men du kan velge å kjøpe frokost, halv- eller helpensjon når du bestiller reisen. På senteret finnes restaurant med sitteplasser både ute og inne. Buffet og A la carte.

Lite supermarked med både norske og spanske dagligvarer.

Skål med fiskesuppe
Aktiviteter:

Reuma-Sol tilbyr mange treningsaktiviteter og sosiale sammenkomster både på dag- og kveldstid. Det legges opp ukesplan hvor du kan finne tilbud som f.eks aerobic, bassengtrening, pilates, bingo, botanisk vandring, utflukter, grillkvelder og masse mer.

Reuma-Sol befinner seg mellom kjente turistbyer og idylliske spanske perler som også kan utforskes på egen hånd.

Pilatestrening innendørs. Dame i forgrunnen
Annet:

Reuma-Sol er et røykfritt senter, utover noen få områder utendørs der det likevel er mulig å røyke.

Reuma-Sol strekker seg utover et stort område med flotte opparbeidede arealer med palmer, appelsintrær og et gammelt herskapshus (finca) fra 1700-tallet. Senteret eies og drives av Norges Revmatikerforbund, og du kan lese mer i vår fine brosjyre (pdf som åpnes i eget vindu).

Solnedgang med rød himmel
Til toppen

Gruppeoversikt

Det settes fortløpende opp nye gruppeturer fra NRFs fylkeslag, og her er oppsatte vårturer for 2020.

Turene er avbestilte på grunn av Koronapandemien.

ARRANGØR AVREISE HJEMREISE REISELENGDE AVREISEBY MER INFORMASJON
NRF Hedmark 15. april 29. april 2 uker Oslo Se presentasjon
NRF Fibromyalgigruppen 18. april 25. april 1 uke Flere byer Se presentasjon
NRF Hordaland 18. april 1. mai 13 dager Bergen Se presentasjon
NRF Akershus (HelseCamp) 22. april 26/29. april 4/7 dager Oslo Se presentasjon
NRF Trøndelag 25. april 9. mai 2 uker Trondheim Se presentasjon
NRF Agder 9. mai 23. mai 2 uker Kristiansand Se presentasjon
NRF Møre og Romsdal (Konferanse) 9. mai 16/23. mai 1/2 uker Ålesund Se presentasjon
NRF Nordland 16. mai 30. mai 2 uker Bodø Se presentasjon
NRF Rogaland 23. mai 6. juni 2 uker Stavanger Se presentasjon
NRF Oppland 8. juni 22. juni 2 uker Oslo Kontakt: oppland@revmatiker.no / Tlf 91 80 16 50
NRF Bjugn 6. juni 20/27. juni 2/3 uker Trondheim Kontakt: Edith Leiseth / Tlf: 992 85 550