Puerto de Mogan

Havnen i  Puerto Mogan Panoramabilde av Puerto Mogan Husvegg dekket med fargerike blomster Havnen med mange seilbåter fortøyd Menyskilt i havnen pyntet med røde julegleder. Eldre par i vannkanten Hyggelig 																			         promenade med palmer fra vårt bosted Casa Don Johan til sentrum av Puerto Mogan. Eksteriørbilde av Casa don Johan med         leiligheter og svømmebasseng. Basseng med oppvarmet vann. Stranden i Puerto Mogan Eldre par i vannet
This is an example of a HTML caption with a link.

Bli med til Gran Canarias perle, vakre Puerto de Mogan.

Når det er midt på vinteren hjemme i Norge, varmer sola fra sommerblå himmel i Puerto de Mogan - den nydelige lille byen sørvest på Gran Canaria. Her finner du fargerike blomster mot hvitkalkede vegger, trange gater og streder, koselig torg med kaféer og brygge med både langveisfarende havseilere og lokale fiskebåter. Vår neste reise er 15. februar 2020. Tre uker med avreise fra Oslo. Nederst på siden finner du priser og knapp for bestilling.

I Puerto de Mogan bor vi på det norskeide leilighetsanlegget Casa don Johan. Hotellet har oppvarmet basseng, et lite trimrom og praktiske leiligheter med både ett og to soverom. Her er også mulighet for fysikalsk behandling. Vår reiseleder, Maija Liisa, tar godt vare på sine gjester, og arrangerer utflukter og andre arrangementer. Du har mye å glede deg til.

Program og priser Puerto de Mogan
Helse:

Oppvarmet basseng som er overbygget. Lunt og godt, men vær oppmerksom på at vannet ikke holder 33-34 grader som er vanlig temperatur i behandlingsbasseng for revmatikere. Temperaturen ligger som oftest mellom 29 og 32 grader. Trimrom med relativt enkelt utstyr. Vi har avtale med Gran Fysio Terapisenter som tilbyr fysikalsk behandling på Casa don Johan av skandinavisktalende terapeuter. For mer informasjon, se Gran Fysios hjemmesider.

Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge.

I følge Verdens Helseorganisasjon har Gran Canaria et av verdens beste mikroklima. Mange føler seg mye bedre under og etter et opphold i det varme, tørre klimaet og den svalende brisen.

Flotte muligheter for fotturer i området ved Puerto Mogan. Skandinavisktalende leger i nabobyen Arguineguin.

To damer trener med manualer
Bo:

Vi bor på Casa don Johan som er et leilighetskompleks med 15 store leiligheter bygget rundt et tun med svømmebasseng og beplantning. Praktiske leiligheter med ett eller to soverom. Leilighetene består i tillegg av bad/wc, stue og eget kjøkken samt balkong/uteplass. På kjøkkenet er det kokemuligheter med komfyr, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. I stuen er det TV med spanske og internasjonale kanaler.

Bygningene er i to etasjer uten heis. Vi forsøker så godt vi kan å gi gjester med større gangbesvær leilighet på bakkeplan. Si fra ved bestilling hva du ønsker.

Casa don Johan er altså et mindre leilighetsanlegg, og ikke et behandlingssenter som Helsereiser benytter andre steder i Spania (Reuma-Sol, Mar y Sol ol.).

Interørt av stuen med sofa, stoler og bord Inetiørt av kjøkken i blått med stor kjøl/frys Romslig terasse med stoler og bord Dame som ligger med hodet på puten
Beliggenhet:

Casa don Johan ligger stille og litt tilbaketrukket fra Puerto de Mogan, men det er ikke mer enn 10-15 minutters gange langs en flott flislagt palmeallé ned til stranden og til sentrum. Fiskerlandsbyen ligger sørvest på Gran Canaria, og med ny motorvei er det nå bare et kvarters biltur til Arguineguin der vi blant annet finner den norske sjømannskirken. Det er også nå mye raskere enn tidligere å reise inn til hovedstaden Las Palmas eller til de kjente turistbyene som Puerto Rico, Playa del Ingles og San Agustin.

Transport:

Vi flyr med SAS og Norwegian fra mange byer i Norge til Las Palmas flyplass på Gran Canaria. På enkelte avganger benyttes også charterfly. Flytiden fra Oslo er i underkant av seks timer (noe mer fra flyplasser lenger nord i Norge). Etter ankomst er det med den nye motorveien bare 40 minutters busstur til Puerto de Mogan. Helsereiser arrangerer assistanse både på flyplassen i Norge og i Las Palmas. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling. Så langt det lar seg gjøre hjelper vi også til med bæring av bagasje ved ankomst til Gran Canaria og på vårt bosted Casa don Johan.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Oppholdet er basert på at man lager mat selv i leilighetene. Det finnes supermarked med godt utvalg like i nærheten. Våre populære grillkvelder på Casa don Johan samler også mange gjester. I Puerto Mogan finnes det mange hyggelige restauranter og caféer som er åpne både på dag- og kveldstid. Her kan du spise smakfulle retter fra spansk- og internasjonalt kjøkken, eller kanskje du bare vil nyte en is eller en kaffe på en av de mange fortauscaféene? Valget er ditt, mulighetene er mange.

bord med vinglass og tallerken med paella
Aktiviteter:

På våre fellesturer arrangerer vi ulike aktiviteter, avhengig av hva våre gjester har lyst til. Det er alltid populært med en tur til sjømannskirken i Arguineguin, og da gjerne kombinert med et besøk til det store markedet som finner sted i byen hver tirsdag. Puerto de Mogan er også et fint utgangspunkt for fotturer, og det frister kanskje noen også å reise inn til øyas hovedstad Las Palmas for sightseeing og shopping. Det går lokalbusser både hit og til de mange kjente turiststedene på øya.

Blomster utstilt til salgs på marked
Annet:

Casa don Johan er ikke spesielt tilrettelagt for rullestolbrukerere, men med ledsager og noe bevegelighet er det likevel mulig. Si fra ved bestilling.

Solnedgang med rød himmel
Til toppen

Program og priser

Prisene nedenfor er frapriser per person i norske kroner. Dess flere som deler leilighet, dess rimeligere blir reisen. Prisene inkluderer fly tur/retur fra Oslo, reiseleder, transfer og opphold i leiligheter (selvhusholdning - ingen måltider inkludert). Vi kan også tilby reise fra andre byer i Norge, kontakt oss for pris, eller send inn forespørselskjemaet (se nedenfor).

15. feb 2020
2-roms leilighet (ett soverom): 3 uker
Tre personer i leiligheten 16550 venteliste
To personer i leiligheten 18320 venteliste
Bo i leiligheten alene 25670 venteliste
3-roms leilighet (to soverom):
Fem personer i leiligheten 15995 venteliste
Fire personer i leiligheten 16495 venteliste
Tre personer i leiligheten 18895 venteliste
To personer i leiligheten 20740 venteliste

Prisene kan variere noe avhengig av hvilken flyplass du vil reise fra i Norge, og om de rimeligste flybillettene fortsatt er ledige. Send inn din forespørsel til oss før alt er utsolgt. Vi kommer snarest mulig tilbake til deg med svar på om det er ledig, og hva prisen blir for din reise.

Turen er nå fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste.

Puerto de Mogan

Tre uker med avreise 15. februar 2020


Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.