Puerto de Mogan

Havnen i  Puerto Mogan Panoramabilde av Puerto Mogan Husvegg dekket med fargerike blomster Havnen med mange seilbåter fortøyd Menyskilt i havnen pyntet med røde julegleder. Eldre par i vannkanten Hyggelig 																			         promenade med palmer fra vårt bosted Casa Don Johan til sentrum av Puerto Mogan. Eksteriørbilde av Casa don Johan med         leiligheter og svømmebasseng. Basseng med oppvarmet vann. Stranden i Puerto Mogan Eldre par i vannet
This is an example of a HTML caption with a link.

Ekstratur til Gran Canarias perle!

Vi har nå sikret oss ekstra kapasitet, og kan tilby to uker i flotte Puerto Mogan til gunstig pris! Vi reiser i november da høsten her hjemme er på det våteste og mørkeste. På Gran Canarias sørside er det derimot full sommer med sol og deilige temperaturer.

Vi flyr med rutefly fra SAS den 3. november fra Oslo, og vi bor i romslige leiligheter på norskeide Casa don Johan i vakre Puerto Mogan. Prisen er behagelige 10750 per person når to deler leilighet. Da er også transport til/fra hotellet inkludert. Vi forhåndsreserverer sete på flyet for deg uten ekstra kostnad, og innsjekket bagasje er også inkludert!

Leilighetene på Casa don Johan er med ett eller to soverom, dusj/WC, stue med kjøkkenkrok og terrasse/balkong. Anlegget har et fint overbygget basseng med godt og varmt vann, og et lite trimrom. Har du spørsmål eller noe du behøver hjelp til, så er hotelleier Svein Johan aldri langt unna. Det er flott bilfri promenade ned til stranden og havnen med alle sine innbydende caféer og restauranter. Det er heller ingen ulempe at den koselige fiskerlandsbyen også har øyas beste klima!

Ønsker du fysikalsk behandling, kan vi hjelpe deg med timebestilling på Gran Fysio på Valle Marina, ett kvarters taxi- eller busstur unna. Her er står skandinavisktalende fysioterapeuter til tjeneste.

Oppholdet planlegger du helt selv. Foruten en fin strand med sol- og badeaktiviteter, er området perfekt for flotte fotturer, enten i fjellterreng eller ved sjøen. Gran Canaria byr også på et vell av severdigheter som du kan besøke med bil eller buss. Hovedstaden Las Palmas er vel verdt et besøk.

Skal du virkelig ha det godt og varmt i november så er det Kanariøyene som gjelder! Bli med!

Program og priser Puerto de Mogan
Helse:

Casa don Johan har oppvarmet basseng som er overbygget. Lunt og godt, men vær oppmerksom på at vannet ikke holder 33-34 grader som er vanlig temperatur i behandlingsbasseng for revmatikere. Temperaturen ligger som oftest mellom 29 og 32 grader. Trimrom med relativt enkelt utstyr. Om du ønsker fysikalsk behandling, hjelper vi til med timebestilling på Gran Fysio Terapisenter på Valle Marina (15 minutters taxi- eller busttur unna). For mer informasjon, se Gran Fysios hjemmesider (åpnes i nytt vindu).

I følge Verdens Helseorganisasjon har Gran Canaria et av verdens beste mikroklima. Mange føler seg mye bedre under og etter et opphold i det varme, tørre klimaet og den svalende brisen.

Flotte muligheter for fotturer i området ved Puerto Mogan. Skandinavisktalende leger i nabobyen Arguineguin.

To damer trener med manualer
Bo:

Vi bor på Casa don Johan som er et leilighetskompleks med 15 store leiligheter bygget rundt et tun med svømmebasseng og beplantning. Praktiske leiligheter med ett eller to soverom. Leilighetene består i tillegg av bad/wc, stue og eget kjøkken samt balkong/uteplass. På kjøkkenet er det kokemuligheter med komfyr, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. I stuen er det TV med spanske og internasjonale kanaler.

Bygningene er i to etasjer uten heis. Vi forsøker så godt vi kan å gi gjester med større gangbesvær leilighet på bakkeplan. Si fra ved bestilling hva du ønsker.

Interørt av stuen med sofa, stoler og bord Inetiørt av kjøkken i blått med stor kjøl/frys Romslig terasse med stoler og bord Dame som ligger med hodet på puten
Beliggenhet:

Casa don Johan ligger stille og litt tilbaketrukket fra Puerto de Mogan, men det er ikke mer enn 10-15 minutters gange langs en flott flislagt palmeallé ned til stranden og til sentrum. Fiskerlandsbyen ligger sørvest på Gran Canaria, og med ny motorvei er det nå bare et kvarters biltur til Arguineguin der vi blant annet finner den norske sjømannskirken. Det er også nå mye raskere enn tidligere å reise inn til hovedstaden Las Palmas eller til de kjente turistbyene som Puerto Rico, Playa del Ingles og San Agustin.

Transport:

Vi flyr med morgenflyet til SAS fra Gardermoen 3. november kl 07:30 og ankommer Las Palmas flyplass på Gran Canaria kl 12:15. Derfra er det 40 minutters biltur til Puerto Mogan. Hjemreisen er 17. november kl 13:05 fra Gran Canaria med beregnet hjemkomst kl 19:45.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Oppholdet er basert på at man lager mat selv i leilighetene. Det finnes supermarked med godt utvalg like i nærheten. I Puerto Mogan finnes det mange hyggelige restauranter og caféer som er åpne både på dag- og kveldstid. Her kan du spise smakfulle retter fra spansk- og internasjonalt kjøkken, eller kanskje du bare vil nyte en is eller en kaffe på en av de mange fortauscaféene? Valget er ditt, mulighetene er mange.

bord med vinglass og tallerken med paella
Aktiviteter:

På ekstraturen er det ingen arrangerte aktiviteter. Du benytter tiden helt på egen hånd, avhengig av hva du har lyst til. Det er for eksempel alltid populært med en tur til sjømannskirken i Arguineguin, og da gjerne kombinert med et besøk til det store markedet som finner sted i byen hver tirsdag. Puerto de Mogan er også et fint utgangspunkt for fotturer, og det frister kanskje noen også å reise inn til øyas hovedstad Las Palmas for sightseeing og shopping. Det går lokalbusser både hit og til de mange kjente turiststedene på øya.

Blomster utstilt til salgs på marked
Annet:

Casa don Johan er ikke spesielt tilrettelagt for rullestolbrukerere, men med ledsager og noe bevegelighet er det likevel mulig. Si fra ved bestilling.

Solnedgang med rød himmel
Til toppen

Program og priser

Prisene nedenfor er per person og inkluderer fly tur/retur fra Oslo, transfer og opphold i leiligheter (selvhusholdning - ingen måltider). En kolli innsjekket bagasje (maks 23 kg) og setereservasjon på flyet er også inkludert.

Ekstratur Puerto Mogan 3-17. november 2 uker

2-roms leilighet (ett soverom):
To personer i leiligheten 10750
Bo i leiligheten alene 15300
3-roms leilighet (to soverom):
Fire personer i leiligheten 9350
Tre personer i leiligheten 10330
To personer i leiligheten 12290

Send inn din forespørsel til oss før alt er utsolgt. Vi kommer snarest mulig tilbake til deg med svar på om det er ledig.


Vil du heller reise til vinteren? Tre uker med avreise 15. februar.

Puerto de Mogan

Ekstratur fra Oslo 3. november, to uker.
Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.