Makarska | Kroatia

Bilde fra havnen med båter og promenade. En liten fredfull bukt langs Makarska Riviera. Kolasj med oversiktsbilder av hotell Biokovka samt resepsjonen Bildekolasj med trimrom og massajetilbud. Kolasj av innendørs svømmebasseng. Hus på en odde i havet med en seilbåt like ved Todelt bilde med havn og promenade Stemingsbilde fra havnen på kveldstid med vakre lys
This is an example of a HTML caption with a link.

Behandlingsreiser til Makarska i Kroatia

Vi nordmenn kjenner kanskje best til behandlingssenteret i Igalo i Montenegro ved Adriaterhavet. Makarska i Kroatia ligger langs den samme kysten, og har mange av de samme flotte kvalitetene. Den sjarmerende havnebyen ved foten av Biokovofjellet er sentrum for turismen i området, og har både hyggelige restauranter, koselige cafeer, og en fin strandpromenade. Byen har også en rik historie å by på.

I snart fire år har vi arrangert reiser til Makarska, og til behandlingssenteret Biokovka. I tillegg til det flotte reisemålet, får du tipp topp fysikalsk behandling av profesjonelle terapeuter. Våre gjester er svært fornøyde, og mange vil tilbake. Vi har nå åpnet for påmelding til vårturene neste år. Det blir avgang 27. april og 11. mai. Begge turer er på to uker, men det lar seg også gjøre med noe lengre opphold om du skulle ønske det. Velkommen til Makarska!

Helse:

Biokovka Helsesenter har spesialisert seg på behandling av revmatikere. Sykdommer som behandles er blant annet:

  • Degenerative sykdommer av leddene
  • Artrose, Spondyloartritt (Bekhterev)
  • Revmatoid artritt (Leddgikt)
  • Ishias syndrom
  • Perifere nevrologiske sykdommer
  • Rehabilitering etter poliomyelitt
  • Fibromyalgi

Behandlingsavdelingen ligger i tilknytning til hotellet, og har blant annet to saltvanns behandlingsbasseng med temperatur fra 26-36 grader. Egen avdeling for individuell fysioterapi med topp utdannede fysioterapeuter

Vi gjør oppmerksom på at alle i utgangspunktet må være selvhjulpne, eventuelt ha med egen ledsager. Personer med alvorlige hjertelidelser kan som oftest ikke kunne få behandling.

Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge.

For at helsepersonellet skal kjenne den enkeltes helsesituasjon, gjennomføres en obligatorisk helsesjekk før behandlingen starter. Prisen for denner er €30, og dekkes ikke av Helfo. Heller ikke andre legebesøk eller velvære-massasje gir grunnlag for refusjon.

Person får massaje i av fysioterpeut
Bo:

Vi har to boalternativer: Biokokva Hotel som er en del av helsesenteret og Hotel Dalmacija Hotel som er et trestjerners hotell ved strandpromenaden, ca fem minutters gange fra helsesenteret.

Biokovka Hotel:
Trestjerners hotell som er en del av helsesenteret. Flott beliggenhet omkranset av pinjetrær ved stranden omlag 15 minutters gange langs strandpromenaden til sentrum av Makarska.

Hotellet har døgnåpen resepsjon, restaurant, bar/cafe, fitness center, oppvarmede basseng og sauna.

Lyse og komfortable dobbeltrom med TV, gratis wifi, wc/bad med dusj og hårtørker samt balkong. Hotellet er tilrettelagt for funksjonshemmede. Heis.

Alle som bor på Biokovka, kan fritt benytte begge bassengene fra morgen til kveld (kun det minste behandlingsbassenget må vi gå ut av når det er andre som driver organisert trening). Gratis utlån av badekåpe om du tar 5 eller flere behandlinger i uken.

Eksteriørt av hotellet med havet i bakgrunn Interiørbilde av hotellrommet bad med dusj og wc hotellets store og lyse lobby


Hotel Dalmacija:
Populært trestjerners hotell med flott beliggenhet ved strandpromenaden fem minutters gange fra behandlingshotellet Biokovka.

Pene rom med balkong. Bad/dusj og WC, TV, aircondition, minibar og wifi. Hotellet har mange fasiliteter som fin terrasse der frokosten kan nytes (inkludert), restaurant med internasjonal meny, fitness center/ treningsstudio, utendørs svømmebasseng med saltvann og welness-senter.

Eksteriørt av hotellet solterasse med basseng. Dobbeltrom. Bad/WC Salong med sittegrupper
Beliggenhet:

Makarska ligger langs Adriaterhavskysten i Kroatia ved foten av Biokovofjellet, og mellom byene Split og Dubrovnik. I havet utenfor finner vi de kjente øyene Hvar og Brac. Begge våre hoteller ligger ved strandpromenaden ca 15 minutters lett gange til sentrum.

Transport:

Vi flyr med Norwegians direktfly på morgenen fra Gardermoen til Split i Kroatia. Flyreisen tar ca tre timer, og fra Split til Makarska kjører vi buss ca halvannen time.

Vi ordner med assistanse på flyplassene om nødvendig. Si fra ved bestilling.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

På Biokovka er både buffetfrokost og middagsbuffet inkludert (halvpensjon). Skulle du noen kvelder heller ønske å spise ute på byen, kan du bytte middagsbuffeten med lunsj. I Makarska finnes mange koselige restauranter i byen og langs promenaden. Her serveres både internasjonale retter og kroatiske spesialiteter. Smaksløkene har mye å glede seg til...

Skalldyrstallerken med pent anrettet mat
Aktiviteter:

Det er mye å ta seg til i Makarska. Byen er rik på både kultur og historie helt tilbake til Romerriket, og her finnes vakre kirker og klostre som er verdt et besøk. I løpet av oppholdet kan du også være med på båttur langs den flotte kysten, med besøk til øyene Hvar og Brac. En ekte kroatisk aften med dalmatisk folkemusikk, nydelig mat og vidunderlig panoramautsikt over Adriaterhavet, kan vi også lokke med. Våre verter på turene er godt kjente, og de hjelper deg gjerne med råd og tips til å utforske området på egen hånd (begrenset reiselederservice på avgangen den 5. september).

Liten turistbåt på Adriaterhavet
Til toppen

Program og priser

Prisene nedenfor er per person og frapriser som inkluderer fly tur/retur Oslo-Split, busstransfer til Makarska t/r, velkomstlunsj og opphold på hotell i to uker. Behandlinger betales av den enkelte den siste behandlingsdagen. Prisene i tabellen er per person, og basert på Norwegians rimeligste flybilletter. Tillegg kan forekomme om disse er utsolgt. Vi kan også hjelpe til med fly fra andre byer i Norge (som oftest mot et lite flytillegg).

Vi kan også tilby opphold på tre og fire uker. Pris på forespørsel.

27. april 2019 11. mai 2019
Biokovka Hotell (halvpensjon): 2 uker 2 uker
Dobbeltrom for to 10650 11150
Dobbeltrom for to m/ havsutsikt 10990 11550
Enkeltrom 11990 12550
Enkeltrom m/ havsutsikt 12850 13350
Dalmacija (frokost):
Dobbeltrom for to m/ havsutsikt 11590 12990
Dobbeltrom alene m/ havsutsikt 16850 19350

Eventuelle tillegg: Biokovka: Kjøleskap på rommet, kr 35/døgn

Prisene er basert på de rimeligste flybillettene. Send inn din forespørsel til oss snarest mulig.

Makarska | Kroatia

Velg alternativer


Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.