Loma Estrella | Gran Canaria

Terasse med stor kaktus foran To menn sitter på en benk og ser ut over havet i Arguineguin. Bystranden i Arguieneguin Bassengområdet på Valle Marina Familie på tur i fjellterreng
This is an example of a HTML caption with a link.

Rimelige langtidsreiser til Arguineguin

Kunne du tenke deg å bytte snø og is med sol og sommer? Mange nordmenn har funnet sitt vinterparadis i Arguineguin på Gran Canaria. Her ligger Sjømannskirken, og her er det norsk klubb med sosiale aktiviteter og mange tilbud. Byen ligger på den mest solsikre delen av øya, og det er kort vei til Valle Marina om du ønsker behandling under oppholdet. I nærheten har vi strender som Amadores, Anfi del mar og stranden i Patalavaca.

Vi kan nå tilby langtidsreiser med opphold i fine leiligheter i leilighetskomplekset Loma Estrella som ligger like ovenfor sentrum, og med utsikt mot omgivelsene og ned mot bysentrum og havet. Leilighetene har ett soverom med to enkeltsenger, bad med dusj, stue med kjøkkenkrok og terrasse eller balkong. Felles basseng med solsenger. Første mulige avreise er 1. september, og du kan velge 30, 60 eller 90 dager med seneste hjemreise 31. desember. Kun få leiligheter - vær rask!

Program og priser Loma Estrella
Helse:

I tillegg til det helsebringende klimaet, kan du få fysikalsk behandling på Valle Marina som ligger en halv times spasertur til Arguineguin (eller en kort taxitur). Her er helsesenter med treningsstudio og tilbud om fysikalsk behandling fra norske/skandinaviske terapeuter med refusjonsrett fra HELFO. To svømmebasseng (det ene er oppvarmet).

Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge.

For mer informasjon om fysikalsk behandling, se Gran Fysios hjemmesider.

To damer trener med manualer
Bo:

Leilighetene på Loma Estrella er på 33 kvm og består av ett soverom med to enkeltsenger, bad med dusj, stue med kjøkkenkrok og terrasse eller balkong. Her wifi, norske tv-kanaler, vaskemaskin, stekeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter og vannkoker.

Det er trapper uten heis i anlegget. Passer ikke bevegelseshemmede.

Rengjøring under oppholdet må besørges av leietaker (eget skap med rengjøringsutstyr), men utvask etter endt opphold er inkludert. I leiligheten er det både, sengetøy, håndklær og badehåndklær (vaskes av leietaker).

Leilighetene ligger både i første og andre etasje, og kan variere noe i utforming og stil. Bildene kan derfor fravike noe fra leiligheten som tildeles.

Beliggenhet:

Loma Estrella ligger på Loma Dos, et rolig område i populære Arguineguin. Anlegget ligger i en gate med lite trafikk. Det er 10 minutter å gå til sentrum av Arguineguin. Det er flott turområde i fjellet bare kort spasertur unna.

Transport:

Vi flyr med SAS og Norwegian fra Oslo til Las Palmas flyplass på Gran Canaria. Flytiden tar i mellom fem og seks timer, og etter ankomst er det bare en halv time med bil/buss til feriesenteret Valle Marina som fungerer som resepsjon for Loma Estrella. Begge bosteder er tilknyttet Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF). Transfer er inkludert i våre priser, men fra Valle Marina og til bostedet må man ta en taxi som betales av den enkelte (ca €10).

Vi er behjelpelig med direktefly fra andre byer i Norge, eller med tilslutningsfly til Gardermoen (pristillegg kan tilkomme). Helsereiser arrangerer assistanse både på flyplassene i Norge og i Las Palmas. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling. Så langt det lar seg gjøre kan du få hjelp med bæring av bagasje til leiligheten din på senteret.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Leilighetene har egen kjøkkenkrok med elektriske kokeplater, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin, så du kan fint tilberede mat her. Kjøkkenutstyret er nok imidlertid mer spartansk enn det de fleste av oss har i våre egne hjem.

I Arguineguin finnes det mange hyggelige restauranter og caféer som er åpne både på dag- og kveldstid. Her kan du spise smakfulle retter fra spansk- og internasjonalt kjøkken, eller kanskje du bare vil nyte en is eller en kaffe på en av fortauscaféene? Valget er ditt, mulighetene er mange.

bord med vinglass og tallerken med paella
Annet:

Oppholdet er beregnet på at man ordner seg selv. Alle henvendelser vedrørende leiligheten gjøres til resepsjonen på Valle Marina. Prisene nedenfor gjelder dersom du er medlem i Norges Astma- og Allergiforbund. Tillegg per leilighet for ikke-medlemmer er kr 1300 per 30-dagersperiode. Se her for medlemskap.

Du bestemmer selv dato for ankomst (må ikke være den første i måneden), og perioden starter fra ankomstdagen. Det er kun mulig å leie hele 30-dagersperioder.

Til toppen

Priser

Prisene er per person inkl. fly, transfer og bo. Inkludert er wifi, norsk TV, sengetøy, håndklær, forbruk av strøm og vann samt utvask etter endt opphold. Vask for øvrig er ikke inkludert (vaskemaskin i leil.). Prisene nedenfor forutsetter medlemskap i NAAF (Norges Astma- og Allergiforbund). Se her for medlemskap. Tillegg for ikke-medlemmer er kr 1300 per 30 dager (gjelder per leilighet og ikke per person). Vi har ingen reiseledertjeneste, men du er velkommen til å kontakte resepsjonen på Valle Marina. På utreisen er transferen til Valle Marina der nøkkel hentes. Taxi videre til leiligheten er ikke inkludert (koster ca 10 eur).

Loma Estrella, 2-roms leilighet 30 dager 60 dager 90 dager
Vi er to som deler 11200 17200 23200
Jeg bor alene 17200 29200 41200

Send inn din bestilling til oss. Vi kommer snarest mulig tilbake til deg med svar på om det er ledig.

Langtidsferie | Loma Estrella

Når vil du reise?

Første mulige avreise: 1. sep | Siste mulige hjemreise: 31. apr | Oppholdet må enten være 30, 60 eller 90 dager.
Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.