Skip to main content

L`Alfas Oasis

L`alfas oasis 

TIdligere Reuma-Sol, eies fortsatt av Norsk Revmatikerforbund og driftes av L`Alfas Oasis. Det er altså nye drivere og nye ansatte på senteret. Helsereiser har eget kontor på L`Alfas Oasis, og våre reiseledere tilbyr utflukter, samvær og aktiviteter. Vi vil gjøre vårt ytterste for at våre gjester skal få et flott opphold. 

Her kombineres hyggelig opphold med velgjørende behandling i et godt og varmt klima. Kanskje på tide å bli med?

Vi har avreiser fra alle flyplasser i Norge. Ønsker du lengre opphold enn hva vi har satt opp, ordner vi også det for deg/dere.

 
 
   
   
     
Hotellrom inkl. frokost 2 uker 3 uker 4 uker 
Dobbeltrom 11 750 13 950 16 500
Enkeltrom 14 950 18 500 22 400
Leilighet 2 sov og 1 bad      
4 personer deler 9 850 11 500 13 295
3 personer deler 10 450 12 250 14 250
2 personer deler 11 550 13 750 15 950
1 person 14 985 18 350 22 350
Tillegg 2 bad pp. 900 1 000 1 100

Prisene er gyldige 1.11. 2022-31.5. 2023. 

Prisene inkluderer: Flyreise t/r Alicante, 23 kilo bagasje, håndbagasje, transfer, opphold i valgt romkategori. Enkel frokost inkl. på hotellrom. Reiselederservice. 

Turene

 

Vi flyr med SAS og Norwegian som har flere direkteruter til Alicante fra Oslo, Torp, Bergen, Stavanger og Trondheim. Tilslutning fra andre byer. Reisene inkluderer; Flyreise med innsjekket bagasje, transfer, opphold og vår reiselederservice på L`Alfas Oasis.

Helse

Eget helsehus , fysioterapiavdeling, treningssal og to utendørs og et innendørs basseng som for tiden ikke er oppvarmet.  Fysiakos, som mange kjenner fra Albir, drifter Helsehuset på L`Alfas Oasis. De har vært etablert på Costa Blanca siden 2003. Fysiakos vil tilby fysioterapi behandling, velværebehandling, personlig trening og gruppetrening i treningssalen. Alle deres terapeuter snakker godt norsk og er HELFO godkjente.  Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge. Fysiakos fyller ut søknadspapirene sammen med deg. 

VIKTIG INFORMASJON: Bassenget innendørs er for tiden ute av drift. Bassengene utendørs er ikke oppvarmet. 

Bestilling Behandling må forhåndsbestilles direkte til Fysiakos så fort som mulig etter at reisen er bestilt. Ta kontakt på telefon (+34 966 86 56 86) eller via e-post, skriv på norsk (info.fysiakos@gmail.com).  Husk å gi beskjed om hvor lenge dere blir værende på L`Alfas Oasis og at dere reiser med Helsereiser.

Velkommen skal dere være!

L`Alfas Oasis  er godt tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede

Flere basseng
Vår, høst og sommer er det utebassenget som benyttes. Dette ligger i hjertet av L`Alfas Oasis, og her er det både solstoler og barnebasseng i umiddelbar nærhet.

Utendørs finnes også et basseng med saltvann for de av oss som reagerer på klor. Bading i saltvann er for øvrig gunstig for alle.
Om vinteren benyttes innebassenget, som for tiden er ute av drift. Det forventes at varmtvanns bassenget innendørs vil være i drift fra januar 2023. 

Bo

Du kan velge mellom å bo på hotellrom eller i leiligheter.

Hotellet har rom med to senger, bad og balkong. Heis. Noen rom er tilpasset bevegelseshemmede der både en av stolene og en av sengene er elektrisk justerbar. På disse rommene er badet utstyrt med holdere i dusj og ved toalett.

Alle hotellrommene er utstyrt med TV med NRK og internajsonale kanaler. Kjøleskap, og vannkoker (det er ikke mulighet til å lage mat på rommene). Aircondition/varme, gratis WIFI. Terrasse med stoler og bord. 

Alle leilighetene har to separate soverom, et eller to bad, åpen stue/kjøkkenløsning, sofa, spisebord, TV med NRK og internajsonale kanaler. Kjøleskap, kafetrakter og kokeplater. Terrasse eller markterrasse.

Det er tre typer leiligheter:

Leilighet med to soverom, med to separate senger i hvert soverom, og et bad. Disse ligger i første eller annen etasje (ikke heis).

Leilighet med to soverom, med to separate senger i hvert soverom, og to bad. Disse ligger i andre etasje (ikke heis).

Leilighet tilpasset bevegelseshemmede, ligger i første etasje. To soverom, det ene med to senger og det andre med en seng som er elektrisk justerbar. Også elektrisk justerbar stol i stuen. Badet i leiligheten er stort og har holdere i dusj og ved toalett. Oppholdsrom med terrasse og norsk TV.

Hotellrommene er beregnet for to, men mot tillegg kan du bo alene. Innkvartering i leiligheter er basert på at flere deler samme leilighet, men man kan mot tillegg få både soverom og leilighet alene.

Beliggenhet

L`Alfas Oasis ligger ca. en times kjøretur fra Alicante, like ved byen Alfaz del Pi, og bare tre km. fra Albir og middelhavets vakre strender. Du kan enten ta deg rundt på egen hånd, eller være med på våre arrangerte utflukter til nærliggende områder og byer som for eksempel Calpe, Altea, Guadalest og Santa Pola. På Costa Blanca-kysten finner du det beste av hva Spania kan by på både av kulinariske og kulturelle opplevelser.

Transport

Vi flyr med SAS og Norwegian fra nærmeste flyplass, enten via Oslo, eller direkte til Alicante. Derfra er det en snau times busstur til L`Alfas Oasis. Alle våre reiser inkluderer transfer fra Alicante til L`Alfas Oasis. Reiser du på våre programførte reiser er det direkte transfer med en av våre representanter som møter deg på flyplassen.  Du kan få assistanse både på utreiseflyplassen og i Alicante. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling.

Mat/drikke

Frokost er inkludert om du bestiller hotellrom. Du kan i tillegg bestille halv- eller helpensjon. Det er ingen måltider inkludert om du bor i leilighet, men du kan velge å kjøpe frokost, halv- eller helpensjon når du bestiller reisen. På senteret finnes restaurant med sitteplasser både ute og inne.

Lite supermarked med både norske og spanske dagligvarer med begrensede åpningstider. 

Aktiviteter

Helsereisers reiseledere tilbyr flere ukentlige aktiviteter, utflukter og sammenkomster både på dag- og kveldstid.  

L`Alfas Oasis befinner seg mellom kjente turistbyer og idylliske spanske perler som også kan utforskes på egen hånd.

Annet

L`Alfas Oasis strekker seg utover et stort område med flotte opparbeidede arealer med palmer, appelsintrær og et gammelt herskapshus (finca) fra 1700-tallet. Senteret eies av Norsk Revmatikerforbund, og drives av spanskeide L`Alfas Oasis.