Kurs, konferanse, opplæring | Utlandet

This is an example of a HTML caption with a link.

Studier, kurs og møter i utlandet

Hva med å kombinere sol og varme med kurs, opplæring og møter? Da blir det påfyll for både kropp og sinn! Kanskje dere også kan søke tilskudd hos studieforbundet Funkis? Alle organisasjoner som er medlemmer der, har rett til å søke om økonomisk støtte til kursvirksomhet og voksenopplæring. Her kan du lese mer om Funkis.

Helsereiser er en ideell (non-profit) reisearrangør som eies av Norsk Revmatikerforbund (NRF), Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF), Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) og Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO). Våre kurs- og konferansepakker inkluderer fly, transport, møtefasiliteter og innkvartering. Vi tar hånd om alt det praktiske ved reisen, slik at du og din organisasjon kan konsentrere dere om det faglige innholdet. Og ofte blir det faktisk rimeligere enn å avholde arrangementet i Norge! Nedenfor har vi plukket ut tre gode hoteller og reisemål. Kontakt oss gjerne for en nærmere prat.

Kontakt oss Kurs, konferanse, møter, opplæring
Reuma-Sol, Costa Blanca:

Dette er revmatikernes eget lille paradis på Costa Blanca-kysten i Spania. Senteret eies av Norsk Revmatikerforbund, og har i over 15 år tatt i mot nordmenn i alle aldre, og med ulike behov og helseutfordringer. I kurspakken tilbyr vi bruk av oppvarmet innendørs basseng, boblebad, badstue og treningsfasiliteter. Reuma-Sol var opprinnelig en appelsinplantasje, og den vakre Fincaen (gårdshuset) passer utmerket for sosiale arrangementer, kanskje med servering av tapas, vin og annet godt? På nettsiden vår kan du lese mer om senteret, blant annet her.

Reuma-Sol med appelsintre i forgrunnen Utebasseng med bassengtrening Eksteriør av Helsehuset med utebassenget foran. Resepsjonen på reuma-Sol med resepsjonist og gjest. Hotellrom på Reuma-Sol.
Hotel Suitopia, Calpe, Costa Blanca:

Calpe er en hyggelig kystby nord for Alicante med en storslått klippe i havet som sitt fremste landemerke. Her er flotte sandstrender og et livlig byliv med stort tilbud av restauranter, cafeer og butikker. Midt i byen nede ved havet har vi funnet et lekkert firestjernes hotell med ypperlige konferanse- og møtefasiliteter. Ønsker du høy standard og bymiljø, bør du se nærmere på Hotel Suitopia. Vi har blant annet langtidsopphold her om vinteren.

Eksteriørbildet av hotellet tatt nedenfra og opp mot himmelen Resepsjonen. Stort felelsområde i gulaktig farge med flere resepsjonsdisker. bord med to glass og vindu med palmer utefor i bakgrunnen fokostbuffet med skåler med delikat mat interiærbildet av suite med oppholdrom/kjøkken til høyre, soverom til vesntre og utgang til balkong rett frem. Soverom med dobbeltseng, blått sengeteppe og fat med frukt og kaffe i sengen Bad med toalett og badekar Bad med servanter og dusj balkong med hvite møbler - solsoler og gruppe emd bord og to stoler. Utsikt til klippen og havet.
Valle Marina, Gran Canaria

Valle Marina ligger i det mest solsikre området på hele Gran Canaria, ved den “norske” byen Arguineguin. Senteret eies av Norges Astma- og Allergiforbund, og her bor man i fine og romslige leiligheter med to soverom. Valle Maria er en liten oase; fredfullt og vakkert med tropiske blomster, busker og trær. Hit kan du reise hele året. Her kan du lese om våre turer i vinter.

Oversiktsbilde av Valle Marina. Leiligheter i frodige omgivelser. Interiør leilighet. Utebasseng med fysio. To modne menn på benk i Arguineguin.
Til toppen

Program og priser

Går dere med kurs eller konferanseplaner, da bør du kontakte oss for en prat. Vi treffes på telefon tlf 23001260 eller på e-post: helsereiser@travelnet.no.

Individuelle reiser | Reuma-Sol

I hvilken periode vil du reise?Velg alternativer:

Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger: