Informasjon om koronapandemien

Norske myndigheter fraråder alle reiser som ikke er nødvendige. Reiserådet gjelder frem til 1. oktober. Har du kjøpt en pakkereise med avreise før 1. oktober vil du derfor få hele det innbetalte beløpet refundert, eller vi kan flytte reisen din til et senere tidspunkt. Kontakt oss så hjelper vi deg.

For pakkereiser etter 1. oktober, gjelder normalt vanlige avbestillingsregler. Vi forstår imidlertid at det for noen ikke frister så mye med en tur nå i høst, og vi har derfor besluttet at eventuelt innbetalt depositum kan overføres til ny pakkereise om denne gjøres i løpet av 2021.

Nå kan du sikre deg plass uten å binde deg!
Vi har lempet på våre vilkår slik at vi kan holde av en tur til deg uten at du betaler depositum ved bestilling! Skulle situasjonen med smitte fortsatt være uavklart når det nærmer seg avreise, vil det være gratis å avbestille! Dermed har du ikke lenger noen risiko for å tape penger på å gjøre en foreløpig reservasjon for en tur for eksempel til vinteren eller til neste vår. Vilkårene gjelder for NYE bestillinger med reise i 2021. For andre reiser og for andre grunner enn smitterisiko, gjelder vanlige avbestillingsregler.


Reiseinformasjon fra UD
Folkehelseinstituttet
Kontakt oss

Fyll i litt informasjon om deg selv:
Her skriver du din melding til oss: