Kom i form | Reuma-Sol

Fellestrening i basseng Tre syklister sykler på eng Reuma-Sol utebilde Reuma-Sol bassengtrening Helsehuset på Reuma-Sol Bassengtrening på Reuma Sol Bilde av hotellrommet Bilde av leilighet på Reuma-sol
This is an example of a HTML caption with a link.

Vi hjelper deg i bedre form!

Reuma-Sol på Costa Blanca-kysten i Spania passer utmerket for deg som ønsker en aktiv ferie med mosjon og trening. Ta derfor sats og bli med på en av våre to treningsuker allerede nå i mars! Eller bli med på tilsvarende tur i mai! Våre trenere hjelper deg med et individuelt program som er tilpasset ditt nivå. Turene passer for alle, uansett hvilken form du har, men for å få effekt blir det en uke med fem intensive treningsdager. Reuma-Sol har egen treningssal, oppvarmet basseng og boblebad til rådighet.

Området og terrenget rundt Reuma-Sol er ideelt for fotturer, jogging, sykling og andre treningsaktiviteter. For virkelig å utnytte mulighetene, må du gjerne utvide oppholdet med noen dager, eller kanskje en hel uke ekstra? Bare si fra, så hjelper vi deg. På kom i form-turene blir du kjent med andre som også ønsker å komme seg i bedre form, og kanskje finner du deg en treningskamerat for livet!

Jovisst skal vi trene, men det skal være rom for litt andre opplevelser også. Det blir tid til både sosiale aktiviteter og utflukter.

Program og priser Reuma-Sol
Kom i form:

Turene varer en uke (datoer finner du nedenfor) og inkluderer både fly, transfer, opphold på Reuma-Sol m/frokost og fem dagers treningsprogram med veiledning (mandag-fredag):

  • 08:00-08:45 Aqua fitness - bassengtrening innendørs
  • 09:30-10:00 Frokost
  • 10:30-11:15 Felles treningsøkt - pilates, aerobic, cardio...
  • 11:30-12:15 Yoga
  • Ettermiddag/kveld: Tid til trening på egen hånd, velvære, utflukter

Våre aktivitetsledere hjelper deg med å legge opp et treningsprogram skreddersydd til deg. Eget helsehus med døgnåpen resepsjon, stor fysioterapiavdeling, treningssal med organiserte treningsaktiviteter, spa-avdeling og oppvarmet basseng til 34 grader).

Området er perfekt for fine sykkelturer, og du kan leie sykkel og sykkelutstyr på Reuma-Sol. Det er mange sykkelruter å bryne seg på (åpnes som egen pdf-fil).

To damer trener med manualer
Bo:

Du kan velge mellom å bo på hotellrom eller i leiligheter. Begge alternativer er oppvarmet med gulvvarme og det er norske dyner i sengene. Hotellet har rom med to senger, bad og balkong. Heis. Noen rom er tilpasset bevegelseshemmede der både en av stolene og en av sengene er elektrisk justerbar. På disse rommene er badet utstyrt med holdere i dusj og ved toalett. Alle rommene er utstyrt med norsk TV, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker (det er ikke mulighet til å lage mat på rommene).

Det finnes tre type leiligheter på Reuma-Sol. Alle er med to soverom som begge er låsbare med nøkkelkort, og hvert av dem blir dermed å regne som et lite hotellrom.

A-leilighetene ligger i første eller annen etasje (ikke heis). Begge soverommene har to sengeplasser hver. Leiligheten består videre av oppholdsrom med kjøkkenkrok, et bad og terrasse. Norsk TV.

B-leilighetene ligger alle i andre etasje (ikke heis). Disse er som A-leilighetene, men med to bad.

C-leilighetene er tilpasset bevegelseshemmede, og ligger i første etasje. To soverom, det ene med to senger og det andre med en seng som er elektrisk justerbar. Også elektrisk justerbar stol i stuen. Badet i leiligheten er stort og har holdere i dusj og ved toalett. Oppholdsrom med terrasse og norsk TV.

Alle leilighetene har kjøkkenkrok med kokemuligheter, kjøleskap, kaffetrakter og kjøkkenutstyr til 4 personer.

Dame som ligger med hodet på puten.
Beliggenhet:

Reuma-Sol ligger mellom Valencia og Alicante, like ved byen Alfaz del Pi, og bare tre km fra Costa Blancas vakre strender. Du kan enten ta deg rundt på egen hånd, eller være med på våre arrangerte utflukter til nærliggende områder og byer som for eksempel Altea og Benidorm. På Costa Blanca-kysten finner du det beste av hva Spania kan by på både av kulinariske og kulturelle opplevelser. Kanskje du også vil leie bil en dag? Vi hjelper deg.

Transport:

Utreise- og hjemreise er på lørdager. Vi flyr med SAS og Norwegian fra mange byer i Norge og til Alicante. Derfra er det en snau times busstur til Reuma-Sol. Transfer er inkludert.

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Frokost er inkludert. På senteret finnes restaurant med sitteplasser både ute og inne. På området er det også et lite supermarked med både norske og spanske dagligvarer.

Skål med fiskesuppe
Aktiviteter:

Reuma-Sol tilbyr mange treningsaktiviteter og sosiale sammenkomster både på dag- og kveldstid. Det legges opp ukesplan hvor du kan finne tilbud som f.eks aerobic, bassengtrening, pilates, bingo, botanisk vandring, utflukter, grillkvelder og masse mer.

Reuma-Sol befinner seg mellom kjente turistbyer og idylliske spanske perler som også kan utforskes på egen hånd.

Pilatestrening innendørs. Dame i forgrunnen
Annet:

Reuma-Sol er et røykfritt senter, utover noen få områder der det likevel er mulig å røyke. Røyking tillates kun i noen ytterst få leiligheter (på balkongen/terrassen), og vi kan dessverre ikke garantere at man får en slik leilighet, selv om det settes opp som et ønske på bestillingen.

Reuma-Sol strekker seg utover et stort område med flotte opparbeidede arealer med palmer, appelsintrær og et gammelt herskapshus (finca) fra 1700-tallet. Senteret eies og drives av Norges Revmatikerforbund, og du kan lese mer på Reuma-Sols egen hjemmeside (åpnes i nytt vindu).

Solnedgang med rød himmel
Til toppen

Program og priser

Turene varer en uke og inkluderer fly, transfer, opphold med frokost og treningsprogram fem dager. Prisene er per person, og kan variere noe avhengig av hvilken flyplass du vil reise fra i Norge, og om de rimeligste flybillettene fortsatt er ledige. Send inn din forespørsel til oss før alt er utsolgt. Vi kommer snarest mulig tilbake til deg med svar på om det er ledig.

Avreisedato
2/5
Opphold i leilighet m/ to soverom, frokost
Vi er fire i leilighet m/ ett bad 8960 7060
Vi er tre i leilighet m/ ett bad 8960 7760
Vi er to i leilighet m/ ett bad 10100 8990
Jeg bor alene leilighet m/ ett bad 13090 12290
Vi er fire i leilighet m/ to bad 9250 7450
Vi er tre i leilighet m/ to bad 9250 8050
Vi er to i leilighet m/ to bad 10990 9490

Hotellrom, frokost:
Vi er to som deler rom 9420
Jeg er alene på rommet 11460

Kom i form | Reuma-Sol

Velg alternativer:Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.