Dødehavsklinikken | Israel

kvinne spaserer på saltbanker i Dødehavet. Utsikt over Dødehavet med palmer i forgrunnen Utsikt over Dødehavet med fjellknauser og liten odde med bebyggelse i forgrunnen Lot Hotel ved Dødehavet Utsikt over Dødehavet med balkongen på Lot Hotel i forgrunnen Utendørs svømmebasseng på Lot Hotel. Blått vann mot gule solsenger, hvite parasoller og palmer Vanngymnastikk i utebassenget. Innendørs basseng med blått vann i forgrunnen og beige solsenger langs kanten. Lyst dobbeltrom i lyse, beige toner med dobbeltseng og utgang til balkong Treningsrom med treningsmølle og annet utstyr
This is an example of a HTML caption with a link.

Bli med til jordas laveste punkt!

I samarbeid med Dødehavstiftelsen tilbyr Helsereiser nå behandlingsreiser til Dødehavet i Israel. Havet har vært kjent for sine helsebringende egenskaper helt siden bibelsk tid. Dødehavet ligger hele 420 meter under havoverflaten, og har et helt spesielt mikroklima med særlig gunstig virkning for revmatikere og psoriatikere. Stiftelsen har drøye 15 års erfaring med behandlingsreiser til Dødehavet.

Turene går med Norwegians direktefly fra Oslo til Tel Aviv (bortsett fra hjemreisen 17. november som er med flybytte i København). Fra Tel Aviv er det om lag to timers busstur til klinikken på LOT Hotel i Ein Bokek ved Dødehavet. Klinikken er norsk med både norsk helsepersonell og norske pasienter. Alle bor sammen på hotellet. Både behandling, undervisning, trening og opphold med pensjon er inkludert. Det arrangeres også innholdsrike utflukter til blant annet Jerusalem og Masada.

Send forespørsel Dødehavsklinikken, Israel
Helse:

Kombinasjonen av sollys, luft, mineralsalter og svart mud, danner sammen et unikt og naturlig «helse-spa». Denne ekstraordinære kombinasjonen av naturelementer har evnen til å reparere og fornye fysiologiske funksjoner og prosesser. Kunnskaper om disse spesielle klimaforholdene nyttiggjør spesiallegene seg av i behandlingen som er vitenskapelig forankret, og som har langtidseffekt. Behandlingen er tilrettelagt den enkeltes behov.

For å sikre et godt utbytte av behandlingene, må alle forhåndsgodkjennes av stiftelsen. Det innebærer blant annet at fastlegen må kunne anbefale at en slik tur vil være til nytte. For å kunne delta i behandlingsopplegget må du sende søknad til Dødehavsstiftelsen.

Lurer du på om dette er noe for deg, kontakter du Dødehavsstiftelsen på telefon 51 51 69 84 (mandag, tirsdag og torsdager fra 11 til 14)

Du finner også masse informasjon på stiftelsens hjemmeside.

Treningsapparater utendørs
Bo:

Lot Spa Hotel ligger helt sjøkanten i Ein Bokek ved sørenden av Dødehavet. Klinikken og behandlingsavdelingen ligger i tilslutning til hotellet. Lyse og fine dobbeltrom med balkong. Les mer

Beliggenhet:

Klinikken ligger i Ein Bokek som er lite helsested i sørenden av Dødehavet.

Transport:

Vi flyr med Norwegians direktefly fra Oslo til Tel Aviv. Derfra er det om lag to timers busstur til klinikken på LOT Hotel i Ein Bokek ved Dødehavet.

Om du har gangbesvær, kan du få assistanse både på flyplassene i Norge og i Israel. Vennligst gi beskjed ved bestilling.

OBS: I november går det ingen direktefly til Norge, slik at returen 17. november er med flybytte i København.

To passasjerer sitter på flyet
Annet:

Helsereiser er teknisk arrangør av turene. Alle spørsmål vedrørende innhold og behandlingsopplegg rettes direkte til stiftelsen. Det er også til stiftelsen du søker for å få behandlingsplass. Her er kontaktinformasjon

logo Dødehavsstiftelsen
Til toppen

Oppsatte turer

Prisene nedenfor er per person og inkluderer fly fra Oslo, transfer, behandling, og opphold i delt dobbeltrom på Hotel Lot med halvpensjon (frokost- og middagsbuffet). Tilslutningsfly til/fra Oslo mot tillegg.

Vi flyr med Norwegian direkte fra Oslo til Tel Aviv. I november går det imidlertid ingen direktefly til Norge, slik at returen 17. november er med flybytte i København.

Behandlingsopphold med Helhetlig (tverrfaglig) Rehabiliteringsprogram + Klimaterapi (3 uker) 7. sep - 28. sep (21 dager)
Del i dobbeltrom m/ halvpensjon 49850
Ledsager i delt dobbeltrom m/ halvpensjon 36850

26. okt - 17. nov (22 dager)
Del i dobbeltrom m/ halvpensjon 51650
Ledsager i delt dobbeltrom m/ halvpensjon 38650

Alle deltakere må forhåndsgodkjennes av stiftelsen. Her er søknadsskjema og kontaktinformasjon

For reiser til Dødehavsklinikken gjelder følgende vilkår i tillegg til Alminnelige vilkår for pakkereiser.

Casas Heddy | Lanzarote

Velg alternativer

Passer det ikke å reise 4. februar? Skriv i kommentarfeltet nedenfor når du vil reise, så kommer vi tilbake med reiseforslag.
Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.