Gruppetur | Reuma-Sol

Reuma-Sol utebilde Reuma-Sol bassengtrening Helsehuset på Reuma-Sol Bassengtrening på Reuma Sol Bilde av hotellrom på Reuma-sol Bilde av leilighet på Reuma-sol Moden mann i basseng ser i kameraet
This is an example of a HTML caption with a link.

La oss reise sammen!

Bli med til Spania og til Reuma-Sol. Vi reiser fra Oslo siste uke i august og blir i to uker. Da er det fortsatt god sommer på Costa Blanca-kysten med sol og varme i rikt monn. Turen er i regi av NRF Oslo, og gruppeleder, Gerd Nikolaisen, møter du på Gardermoen før avreise. Gerd er med på hele reisen, og hun vil arrangere både utflukter og aktiviteter for gruppen. Det blir muligheter for fysikalsk behandling og trening som tilpasses den enkelte. Reuma-Sol frister med utendørs svømmebasseng og solsenger, flott helsehus med gode treningsmuligheter og behandlingsfasiliteter samt velværeavdeling med tilbud om både pedikyr, manikyr og frisør. Senteret har en fin restaurant med sunn og god mat og fine hotellrom eller leiligheter å bo i.

Turen er åpen for alle, og passer ekstra godt for deg som ønsker å reise sammen med flere. Velkommen!

Program og priser Reuma-Sol
Helse:

Eget helsehus med døgnåpen resepsjon, stor fysioterapiavdeling, treningssal med organiserte treningsaktiviteter, spa-avdeling, oppvarmet basseng til 34 grader og sykepleietjeneste. Fysioeterapeuter med offentlig godkjenning. Eventuelle behandlinger betales på reisemålet, men du kan etter hjemkomst søke Helfo om stønad til refusjon, dersom slik helsehjelp ville blitt dekket om den var mottatt i Norge.

Reuma-Sol er godt tilrettelagt for rullestolbrukere og bevegelseshemmede.

Personlig trener
Senterets fysioterapeuter kan legge opp treningsplan for hver enkelt. Her får du time hos fysioterapeut til en brøkdel av det du må betale for en personlig trener hjemme i Norge. Terapeutene har minst tre års utdanning, og mange har god kunnskap om kosthold, og kan se det i sammenheng med treningen. Alt kan skreddersys etter ditt behov og ønske.

Flere bassenger
Innendørsbassenget på Reuma-Sol benyttes til trening hele året. Vanntemperaturen i bassenget holder 34 grader som er dokumentert gunstig for revmatikere.

Utendørsbassenget er åpent vår, sommer og høst. Dette ligger i hjertet av Reuma-Sol, og her er det både solstoler og barnebasseng i umiddelbar nærhet. Utendørs finnes også et basseng med saltvann for de av oss som reagerer på klor. Bading i saltvann er for øvrig gunstig for alle.

Skreddersydd treningstilbud for grupper
Reuma-Sol legger også opp trening for grupper som har spesifikke behov. Da er det viktig å være ute i god tid. Ta kontakt med helseavdelingen for ytterligere informasjon:

E-post: helse@reuma-sol.com

To damer trener med manualer
Bo:

Du kan velge mellom å bo på hotellrom eller i leiligheter. Begge alternativer er oppvarmet med gulvvarme og det er norske dyner i sengene. Hotellet har rom med to senger, bad og balkong. Heis. Noen rom er tilpasset bevegelseshemmede der både en av stolene og en av sengene er elektrisk justerbar. På disse rommene er badet utstyrt med holdere i dusj og ved toalett. Alle rommene er utstyrt med norsk TV, kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker (det er ikke mulighet til å lage mat på rommene).

Det finnes tre type leiligheter på Reuma-Sol. Alle er med to soverom som begge er låsbare med nøkkelkort, og hvert av dem blir dermed å regne som et lite hotellrom.

A-leilighetene ligger i første eller annen etasje (ikke heis). Begge soverommene har to sengeplasser hver. Leiligheten består videre av oppholdsrom med kjøkkenkrok, et bad og terrasse. Norsk TV.

B-leilighetene ligger alle i andre etasje (ikke heis). Disse er som A-leilighetene, men med to bad.

C-leilighetene er tilpasset bevegelseshemmede, og ligger i første etasje. To soverom, det ene med to senger og det andre med en seng som er elektrisk justerbar. Også elektrisk justerbar stol i stuen. Badet i leiligheten er stort og har holdere i dusj og ved toalett. Oppholdsrom med terrasse og norsk TV.

Alle leilighetene har kjøkkenkrok med kokemuligheter, kjøleskap, kaffetrakter og kjøkkenutstyr til 4 personer.

Dame som ligger med hodet på puten.
Beliggenhet:

Reuma-Sol ligger mellom Valencia og Alicante, like ved byen Alfaz del Pi, og bare tre km fra Costa Blancas vakre strender. Du kan enten ta deg rundt på egen hånd, eller være med på våre arrangerte utflukter til nærliggende områder og byer som for eksempel Altea og Benidorm. På Costa Blanca-kysten finner du det beste av hva Spania kan by på både av kulinariske og kulturelle opplevelser. Kanskje du også vil leie bil en dag? Vi hjelper deg.

Transport:

Vi reiser med Norwegian fra Gardermoen kl 12:15 den 24. august og ankommer Alicante kl 16:00. Der blir vi hentet av buss som kjører oss direkte til Reuma-Sol. Hjem reiser vi 7. september kl 15:40 fra Alicante og lander på Gardermoen kl 19:20 (tidendring kan forekomme).

To passasjerer sitter på flyet
Mat/drikke:

Frokost er inkludert når du bor på hotellrom. Pris for halvpensjon i to uker ved opphold i leilighet kr 2600 og kr 1900 i hotellrom (der er frokost allerede inkludert). Halvpensjon inkluderer stor frokostbuffet og middag eller lunsj.

På senteret finnes restaurant. Buffet og A la carte. Lite supermarked med både norske og spanske dagligvarer.

Skål med fiskesuppe
Aktiviteter:

Reuma-Sol tilbyr mange treningsaktiviteter og sosiale sammenkomster både på dag- og kveldstid for sine gjester. Det legges opp ukesplan hvor du kan finne tilbud som f.eks aerobic, bassengtrening, pilates, bingo, botanisk vandring, utflukter, grillkvelder og masse mer.

Gruppeleder, Gerd, vil også arrangere utflukter og aktiviteter spesielt for gruppen. Hva sier du til en tur til Villa Joyosa og et besøk på en sjokoladefabrikk, eller vinsmaking på Mendozafabrikken eller Present? Vi kan besøke Calpe med sin berømte klippe (400 meter o.h.), dra til Guadelest ( en liten by på toppen av en klippe) eller et lokalt galleri. En dagstur til Valencia kan også være aktuelt.

Par som danser mot blå himmel
Annet:

Reuma-Sol er et røykfritt senter, utover noen få områder utendørs der det likevel er mulig å røyke.

Reuma-Sol strekker seg utover et stort område med flotte opparbeidede arealer med palmer, appelsintrær og et gammelt herskapshus (finca) fra 1700-tallet. Senteret eies og drives av Norges Revmatikerforbund, og du kan lese mer i vår fine brosjyre (pdf som åpnes i eget vindu).

Solnedgang med rød himmel
Til toppen

Program og priser

Prisene er per person og inkl. fly fra Oslo t/r (inkl. setereservasjon, 2x 20 kg bagasje samt 10 kg håndbagasje), transfer og opphold i leiligheter med to soverom eller på hotellrom.

Helsereiser arrangerer assistanse for funksjonshemmede både på utreiseflyplassen og i Alicante. Vennligst gi beskjed om hva du behøver ved bestilling.

Er du medlem av NRF, kan du søke Solidaritetsfondet om støtte til oppholdet. Her er det inntekten fra sist år som legges til grunnlag for om du får tildelt støtte. I tillegg kan alle uten frikort eller fri behandling søke Egenandelsfondet om støtte til behandling på Reuma-Sol. Gerd Nikolaisen er behjelpelig med å skrive søknader.

Gruppetur i to uker fra Oslo 24. august
Fire personer i treroms leilighet 9250
Tre personer i treroms leilighet 9250
To personer i treroms leilighet 12250
To personer i dobbeltrom på hotellet m/frokost 11850
En person i dobbeltrom på hotellet m/frokost 14950
Tillegg for halvpensjon i to uker: kr 2600 ved opphold i leilighet og kr 1900 for opphold på hotellrom (her er frokost allerede inkludert).

Gruppetur | Reuma-Sol

To uker på Reuma-Sol, avreise 24. august fra Oslo

Fyll i litt informasjon om deg selv:
Andre opplysninger (ikke helseopplysninger*):

* Helseopplysninger er sensitive, og skal ikke sendes elektronisk her. Helsereiser har ikke behov for slike opplysninger for å gjennomføre reisen. Helseopplysninger skal kun gis til behandlende helsepersonell.